2777
2789
عنوان

بچه ها کسی بوده کورتاژ تشخیصی انجام داده باشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 34258 بازدید | 115 پست
خب الان میگن باید  خوتریزی نداشته باشیم درحین کورتاژ بعد چطوری خونریزیتون وایستاد شما

مال من بعد عمل قطع شد

دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤
مال من بعد عمل قطع شد

سلام گلم خوبی لطفا جوابمو بده 

منم مشکل ضخامت رحم دارم گفتن باید کورتاژ بشم 

چقدر بعدش میتونم اقدام کنم 

چند روز بستری بودی زود سر پا شدی 

الان مشکل لکه و خونریزیت برطرف شده ممنون میشم جوابمو بدی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله که چیزی نیست ولی حتماپیگیری کنید که خیالتون راحت بشه...نه عزیزم من یه دوره ۲۰روزه قرص مجسترو ...

سلام گلم‌خوبی شما الان با خوردن مجسترول مشکلت حل شد درسته مال منم مشکل ضخامت دارم بنظرت خوب میشم اینو بخورم الان مشکلی نداری بچه دار شدی من خیلی نگرانم 

سلام گلم خوبی لطفا جوابمو بده  منم مشکل ضخامت رحم دارم گفتن باید کورتاژ بشم  چقدر بعدش م ...

سلام عزیزم عملش کن یه ربع طول کشید

وقتی کامل به هوش اومدم مرخص شدم

مشکل خونریزیم حل شد

بعدشم وقتی خونریزیت قطع بشه میتونی اقدام کنی

بازم سوالی بود در خدمتم

دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤
سلام عزیزم عملش کن یه ربع طول کشید وقتی کامل به هوش اومدم مرخص شدم مشکل خونریزیم حل شد بعدشم وقتی ...

یک دنیا ازت ممنونم که جوابمو دادی مرسی عزیزم 

والا میترسم 

الان شروع کردن مجسترول میخورم شما این قرص خوردی دیواره رحمت باهاش ریزش نکرد 

اگه با اینم خوب نشم دیگه عمل میکنم 

هزینه ی عمل چنده ؟؟ بیمارستان دولتی میرم 

سلام عزیزم عملش کن یه ربع طول کشید وقتی کامل به هوش اومدم مرخص شدم مشکل خونریزیم حل شد بعدشم وقتی ...

چقد طول کشید خونریزیت بعد عمل قطع شد 

بعضی ها ادمو میترسونن میگن هنوز سه هفته هست عمل سدیم هنوز خونریزی داریم 

نمیدونم والا چی کنم واقعا میترسم عمل هم کنم خوب نشم

شما همراه هم بردید با خودتون 

راستی شرایط عمل چطوریه مثلا روز خاصی داره تو پریودی یا تو روزای دیکه هم میشه انجام داد ؟؟؟ 

ببخش سوالام خیلی زیاد بود 

خواهش میکنم عزیزم اره من این قرصو خوردم ولی خونریزیم قطع نشد

هزینه بیمارستان سال ۹۸ خصوصی شد یه تومن

من بعد از عمل دیگه خونریزی نداشتم

همراهم فقط واسه اینه که بخاطر مواد بیهوشی یکم خواب الودی

عملشم روز خاصی نداره هر زوری دکترتون بهتون وقت بده باید برین

اصلا چیزی هم از عمل متوجه نمیشی

مثه یه خواب بیست دقیقه اییه

راستی شرایط عمل چطوریه مثلا روز خاصی داره تو پریودی یا تو روزای دیکه هم میشه انجام داد ؟؟؟  بب ...

جوابتونو نوشتم

گلم یک دنیا ممنونم که جوابمو دادی یکم از نگرانی بیرون اومدم ممنون که وقت گذاشتی 🙏🏻❤️🥰

خواهش میکنم عزیزم