2777
2789
عنوان

اولین تولد فرشته های گل تیر ماهی

74243 بازدید | 264 پست
سلام و صد سلام به همه . تولد نی نی های گل تیر ماه نزدیکه و به پیشنهاد دوستان این تاپیکو ایجاد کردم که ایده ها مونو در مورد تولد گلامون با هم به اشتراک بذاریم . هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
اینا که میگی همخونی داره ولی همه شون غذاهای سختین . خیلی اذیت میشی .من سالاد اولویه -کلاپ ساندویچ با گوشت چرخکرده وقارچ و پنیر - کالباس میخوام بذارم . البته خونواده شوهرم خییییییییییییلی کالباس دوست دارن 10 مدل غذا هم که باشه میرن سراغ کالباس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیلا جون کارت خیلی جالبه. هزینه چاپ بنر چقدر شد؟
گروه هنری آناهی آرت روبالش های خاص و عشقولانه http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1544083&T=%D8%B1%D9%88%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B4%DB%8C_%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%B9%D8%A7%D8%B4%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%87_&postID=59092273
لیلا جونم غذاهات چقدر سخت هستش من میخوام کیک مرغ و سالاد الویه سالاد ماکارونی سالاد تون ماهی و سالادپیازجه رزشک پلو و باقلای پلو
ذسر رله هفت رنگ نتکیهای اکواریمی و موس شکلات و موش نارگیلی ذر ضمن مادر شوهر هم میخواد دلمه برگ درست کنه راستی نظرتون را بهم بگین خوبه
شیوا سالاد هات خیلی زیاده یه کم کمش کنی به نظرم بهتره ...منم کشک و بامجون رو بیخیال شدم ولی چون مهمون از شهرستان دارم میخوام غذای گرم بدم تا سرد ...ژله هم توی بستنی خوری رنگهای مختلف میریزم ولی رنگین کمون تاحالا نکردم بلد نیستم کرم کارامل هم از امون جا که کیک میگیرم اماد ه میگیرم