2777
2789
عنوان

بدنسازی برای چاقی

815 بازدید | 25 پست

دوستان اگه کسی میدونه برای رو فرم اومدن پاها باید چ تمریناتی انجام داد بگه لطفا، از خودتون نگین الکی !!اگه اطلاعاتشو دارین فقط، پاهام خییلی لاغر نیست یعنی رونم اونقد که میخوام هست مشکلم تو گودی دو طرف باسنمه و لاغری ساق پام، این دو تا جا مشکلش حل بشه کل بدنم میاد رو فرم

قدم ۱۶۸ وزنمم حدودا ۴۵

بخند! همین الان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنامه ورزشی دارم مربیم داده. ولی باشگاه بری مربی خودش برنامه و تعدا بهت میده،،اسکات،لانچ،سیم کش ،اینا مدل های مختلف داره که برای پایین تنه هست

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
عزیز دلم اگه میخوای بغل ران در بیاری مثل کیم کارداشیان باید بری تزریق و پروتز چون با تمرین نمیشه . ا ...

بغل ران نه پر شدن بغل ب.ا.س.ن و رو فرم اومدن ساق پا

بخند! همین الان
برنامه ورزشی دارم مربیم داده. ولی باشگاه بری مربی خودش برنامه و تعدا بهت میده،،اسکات،لانچ،سیم کش ،ای ...

نه باشگاه نمیخوام برم، نه از باشگاه محلمون خوشم میاد نه وقت رفتن به باشگاه دیگه ای رو دارم، مثلا یه سری حرکتا که میشه تو خونه انجام داد اگه بگی چند ست و چند تا 

بخند! همین الان
نه باشگاه نمیخوام برم، نه از باشگاه محلمون خوشم میاد نه وقت رفتن به باشگاه دیگه ای رو دارم، مثلا یه ...

اره عزیزم.ست ها ۱۲×۳ حرکات فقط اروم بزن اسکات،لانچ،اینا میشه تو خونه رفت بدون وسیله مثلا اسکات هم پا جمع برو هم پا باز ولی خب برای پرشدن باید سنگین کار کنی تا نتیجه بگیری

عزیزم واسه بغل باسسن بهتره از دستگاه خیاطه استفاده کنی واسه ساق پا هم از دستگاه ساق پا نشسته و ایستاده

ولی در کل جلو ران ، پشت ران ، پرس پا به پاهات فرم میدن

در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش♥️
اره عزیزم.ست ها ۱۲×۳ حرکات فقط اروم بزن اسکات،لانچ،اینا میشه تو خونه رفت بدون وسیله مثلا اسکات هم پا ...

همشون ۳*۱۲ ؟تو بتشگاه محلمون یه سریا چها سته، یه سریا ده تا ، واسه همین بش اطمینان ندارم

بخند! همین الان
همشون ۳*۱۲ ؟تو بتشگاه محلمون یه سریا چها سته، یه سریا ده تا ، واسه همین بش اطمینان ندارم

اولش ۳ تا هست من بعد چند وقت این ماه ست هام ۴ تا شده اگه تو خونه دستگاه و وزنه نیست چون واسه پرشدن باید سنگین و اروم حرکات انجام داد تا نتیجه بده

عزیزم واسه بغل باسسن بهتره از دستگاه خیاطه استفاده کنی واسه ساق پا هم از دستگاه ساق پا نشسته و ایستا ...

میشه بیشتر توضیح بدی؟ واسه تمریناته تو خونه؟

بخند! همین الان