2777
2789
عنوان

بدنسازی برای چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 25 پست

سلام...تواینترنت سرچ کن حرکاتی که برای فرم دهی پایین تنه است روبرات میاره..فقط اینکه هرکدومو3ست12تایی یا10تایی بزن اماحتمابعدهرتکراریه مکث چندثانیه ای داشته باش(اگه حرکات تندانجام بشه باعث چربی سوزی واگربه ارومی وبامکث باشه به مرورباعث فرم گیری عضلاتت میشه)بین هرست هم حدود50ثانیه استراحت کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نت سرچ کنی زودتر ب جواب میرسی..و بعد ب نظرم ی مربی انلاین حداقل پیداکن..اخه اشتباه انجام دادن هرکدوم ازحرکتا ممکنه اسیب ب بدن بزنه

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم
بعدم سعی کن برای خودت توخونه دمبل درست کنی یابخری وموقع انجام حرکات ازشون استفاده کنی

مرسی از توضیحاتت، فقط چه حرکاتی مفیده برای این کار و هر چند وقت یک بار ستامو زیاد کنم؟

بخند! همین الان
میشه بیشتر توضیح بدی؟ واسه تمریناته تو خونه؟

اینایی که گفتم همشون دستگاهن عزیزم توی باشگاه 

ببین لاغری توی خونه امکان پذیره ولی حجم گیری واقعا یه پروسه ای هستش که باید توی باشگاه زیر نظر مربی و برنامه شخصی خیلی با نظم پیش بره

در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش♥️
تو نت سرچ کنی زودتر ب جواب میرسی..و بعد ب نظرم ی مربی انلاین حداقل پیداکن..اخه اشتباه انجام دادن هرک ...

مربی انلاین سراغ دارین؟ چه نینی سایت چه اینستا

بخند! همین الان
مرسی از توضیحاتت، فقط چه حرکاتی مفیده برای این کار و هر چند وقت یک بار ستامو زیاد کنم؟

عزیزم حرکات پایین تنه خیلی زیادن که من حتی اگه اسماشم بگم بازبایدخودت سرچ کنی ویادبگیریشون امابهترینش اسکات ولانچ هس...اگرموقع زدن اسکات پاهات اندازه شونه بازباشه بیشترروباسنت کارمیکنه واگربیشترازعرض شونه باشه روعضلات ران...برای ساق پاتم بعدازتمرینات سعی کن درروزگاهی اوقات روسینه پات باایستی یاراه بری....4تا6هفته یکبارم میتونی تکرارست هاتواضافه کنی ویه تمرین جدیدبه تمرینای قبل اضافه کنی...برای هرقسمت ازبدن4تا5 حرکت تمرینی کافیه فقط گرم کردن اولیه بدن فراموش نشه