2777
2789
عنوان

درمان قطعی عفونت واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 81199 بازدید | 47 پست
گلم من فک میکنم متوجه شدم درمان عفونت قارچی واژن چیه ؛ علتش اینه که تو درمان بیماریمون پشت کار نداری ...

فقط اینو بهت بگم 

استفاده زیاد از جوش شیرین باعث خراب شدن بافتای واژن میشه 

پروبیوتیک یه ساله دارم استفاده میکنم

فلوکلونازلم 6 ماه استفاده کردم 

والا دیگه عقلم به جایی نمیرسه

توکل بخدا 

ان شااله هر دو درمان بشیم

دوستان من تجربه خودمو میگم که از وقتی ازدواج کردم دائم عفونت داشتم، وحشتناک با کرم واژینال و دارو و مراقبت شدید و آب و سرکه و هر راهی که بگین امتحان کردم نشد

عفونت به کلیه هامم زد و خیلی داغون دیگه...

اگه شماهم شرایط منو دارید و بعد ازدواج اینطوری شدین راهش یه چیزه پیشگیری

اول اینکه اگه عفونت دارید برید دکتر و درمانش کنید

دوم یه بتادین هایی هست جلد قهوه ای دارن، تو حمام اون ناحیه رو بااین بشورید، حواستون باشه برای استعمال خارجیه نه داخلی

سوم همیشه قبل از ارتباط با همسرتون، جفتیتون خودتون قشنگ بااون بتادین بشورید ،فقط همون ناحیه رو ها ، بعد ارتباط هم شما باز خودتونو بشورید

اینا یه دکتر به من گفت و منو راحت کرد

ان شاءالله که شماهم استفاده کنید و جواب بگیرید

در کنار همه اینا بهداشت رو هم خیلی رعایت کنین و چیزایی مثل ویتامی c , D هم مصرف کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اینو بهت بگم  استفاده زیاد از جوش شیرین باعث خراب شدن بافتای واژن میشه  پروبیوتیک یه ...

سلام خانمی

شما عفونتت خوب شد؟؟ چیکار کردی

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
کمی بهترم ولی نه کامل  کلا مستعد عفونته واژنم

عفونتت قارچی بود یا باکتریایی؟؟

با عفونت باردار شدی؟ مشکلی پیش نیومد براتون؟

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
قارچی شایدم هر دو خخ بله با عفونت نه مشکلی پیش نیومد کل بارداری دارو استفاده میکردم

ممنون که جواب دادی عزیزم

منم عین شما سالیانه درگیر عفونت قارچیم مطمئنم شما شیرینیجات زیاد استفاده میکنی اگر قطع کنی خوب میشی ...

سلام خانوم علائم قارچ واژن تا موقعي كه خوب نشده هست يا مثلا اگه باشه بهش توجه نكني علائم قطع ميشه ؟!

اخه من هيچ علائمي ندارم شوهرم ميگه برو دكتر منم خجالت ميكشم برم دكتر نميدونم چيكار كنم هرچي بهش ميگم علائم ندارم باز ميگه شايد علائم داشتي بهش توجه نكردي ديگه بروز نميده علائم رو و توهم حاليت نميشه تروخدا اگه ميشه يكم كمكم كنيد اگه قارچ واژن داشته باشم علائم هميشه بايد باشه ؟

دوستان من تجربه خودمو میگم که از وقتی ازدواج کردم دائم عفونت داشتم، وحشتناک با کرم واژینال و دارو و ...

سلام عزیزم خوبین، ممنون از راهنماییتون اما شما اینو در نظر داشته باشین که، بتادین به شدت اسپرم کُش هستش، وکسایی که قصد بارداری دارن نباید استفادا کنن