2777
2789
عنوان

درمان قطعی عفونت واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 81199 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته درگیر عفونتی استارتر؟ من دوره 6 ماهه فلوکلونازلم استفاده کردم ولی خوب نشد😔 پروبیوتیک&nbs ...

منم عین شما سالیانه درگیر عفونت قارچیم

مطمئنم شما شیرینیجات زیاد استفاده میکنی اگر قطع کنی خوب میشی

ماست هم زیاد بخور

عنبر نسا دود کن

تو افتابه همیشه جوش شیرین بریز خودت و با اب و جوش شیرین بشور یا توش بشین

زیاد تو واژنت اب نگیر و بعد دستشویی خودت و خشک کن البته نه با دستمال کاغذی با دستمال نخی

راستی موقع رفتن دستشویی با اب داغ خودت و نشوری قارچ ها گرما دوستن رشدشون تو گرما زیاد میشه

قرص های عفونت قارچی مثل فلوکونازول و مترودینازول کبد را از کار میندازن و پماد کلوتریمازول هم همینه سریع مقاوم میشه عفونت 

هر روز قرص لاکتوفم بخور خیلی خوبه.

این مطلب رو یکی از دوستان نوشته میتونید از تجربیاتش استفاده کنین

چند وقته درگیر عفونتی استارتر؟ من دوره 6 ماهه فلوکلونازلم استفاده کردم ولی خوب نشد😔 پروبیوتیک&nbs ...

عزیزم پروبیوتیک خوراکی رو فک میکنم باید مدت طولانی مصرف کنین مثلا ۳ ماه روزی ۲ عدد ؛ پروبیوتیک واژینال هم به مدت دوهفته هر شب قبل از خواب .

سالهاست دامن میپوشم

شورت نخی بپوش 

حمام که میری تو تشت آب و بتادین بشین 

گاهی وقت ها شب ها موقع خواب شورت نپوش تا یکم به اونجا هوا بخوره 

کلا گرما و تاریکی و رطوبت عامل عفونته 

یه موقع ظهرها که تو خونه تنهایی سمت آفتاب دراز بکش و بزار بهش آفتاب بخوره  آفتاب میکروب کشه و کلا عفونت نابود می کنه!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖
منم عین شما سالیانه درگیر عفونت قارچیم مطمئنم شما شیرینیجات زیاد استفاده میکنی اگر قطع کنی خوب میشی ...

شیرینی جات کاملا قطع کردم 

موارد بالارم رعایت میکنم اما ....

برای من زمینه ارثی داره 

مامانمم سالهااااا اینطوری بود تا یائسه شد😥

عزیزم پروبیوتیک خوراکی رو فک میکنم باید مدت طولانی مصرف کنین مثلا ۳ ماه روزی ۲ عدد ؛ پروبیوتیک واژین ...

یه ساله دارم پروبیوتیک میخورم

اوایل خیلی خوب بود ولی کم کم بدن به اونم عادت میکنه

البته هنوزم میخورم 

یه ساله دارم پروبیوتیک میخورم اوایل خیلی خوب بود ولی کم کم بدن به اونم عادت میکنه البته هنوزم میخو ...

گلم من فک میکنم متوجه شدم درمان عفونت قارچی واژن چیه ؛ علتش اینه که تو درمان بیماریمون پشت کار نداریم ؛ مثلا میگن شست شو با جوش شیرین خوبه و تعویض مرتب لباس زیر و نپوشیدن لباس زیر و خوردن دم کم کرده پونه کوهی و پروبیوتیک خوراکی و واژینال ؛ اما همه ی اینا وقتی اثر داره تو استفاده ازش پشت کار داشته باشیم و مداوم مصرف کنیم . و برای ریشه کن کردن قارچ باید ماه ها روی این درمان ها پافشاری کرد و از چند درمان باهم استفاده کرد .

سلام گلم ؛ سوزش خارش ؛ لکه های پنیری شکل سفید و ترشحات و بوی بد

لکه های پنیری یعنی چه شکلی من یه ترشحاتی

بعضی اوقات دارم که سفید هستن یعنی بقیه این 

ترشحات ندارن؟ولی خارش و بو ندارم

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
لکه های پنیری یعنی چه شکلی من یه ترشحاتی بعضی اوقات دارم که سفید هستن یعنی بقیه این  ترشحات ن ...

عزیزم بعضی از ترشحات طبیعی هستن که سفید و مایع رقیقی هستن ؛ اما عفونت سوزش و خارش و کمی بوی بد هم داره گلم