2777
2789

بعد اینکه از شیر گرفتین چه جوری شبا بچه رو میخوابونین وقتی شب بیدار بشه چطور دوباره میخوابونینش

اخه من الان ک بچمو  شیر میدم شب باشیر خودم میخوابه نصفه شبم بیدار شه با شیرم میخوابونشم موندم از شیر بگیرمش چکار کنم بهونه هاشو

شیرپاکتی بهش بده.یه میوه ای خوراکی چیزی ک دوست داره بعد یمدت اصلاشبها دیگه بیدارنمیشه ک چیزی بخوره

اجی شب که میخوام بخوابونمش چکار کنم. اخه الان بغلم دراز میشه شیرمو میخوره تا خوابش میبره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنارش درازبکش اسباب بازیاشو کنارش بچین باهاش اروم اروم حرف بزن خودش خسته میشه میخوابه...البته شایدیه هفته اذیت بشی وبهونه بگیره ولی خسته ک شدخودش میخوابه.کم کم یادمیگیره ک چطور بخوابه

دخترمن گریه میکرد خودشومیزد تواتاق غلت میخورد واینقدگریه میکرد تا ی جایی ک خوابش میبرد.بعدکم کم یادگ ...

وای عزیزم. پسرمنم خیلی وابستست ب شیرم 

خدا کنه راحت بتونم از شیر بگیرمش