2777
2789

بنظرتون گیر دادن به پسرا و زور بودن واسه اینکه هرچی میخوایم انجام بدن بهتره یا ندادن؟ اخه میبینم اونا که خیلی زورن و همش حرف حرف اوتاس و هی گیر میدن کجای با کی هستس اینا انگار موفق ترن 

اگه گیر ندیم نمیگن سرد و بی تفاوتیم (تو دوران دوستی)) 

تجربه هاتون و بهم میگین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما به شوهرم نم گیر نمیدیم. 

گیر بدی اونوقت دوس پسرتم گیر بده حق اعتراض نداریا

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
چه گیری آخه؟؟؟زن وشوهر که نیستید،من که تو دوران دوستی بهش گیر نمی دادم الانم بهش گیر نمیدم کلا آزاده ...

خودتم همین قد آزادی؟ 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
خودتم همین قد آزادی؟ 

آره من وشوهرم جفتمون به نظرات وعقاید همدیگه احترام میذاریم مثلا من میدونم شوهرم دوس نداره شلوار کوتاه بپوشم توخیابون خب نمی پوشم که بهم گیر نده یا دوس داره جایی میرم قبلش یه پیامک بفرستم،اونم میدونه من دوس ندارم با رفیقاش تا نصفه شب بیرون باشه حداقل باید قبل از هشت خونه باشه یا اگه قراره جایی بره قبلش بهم اطلاع بده ازاین جور چیزا دیگه....به نظرات هم خیلی اهمیت میدیم تو دوران دوستی و هفت سال زندگی مشترک که مشکلی نداشتیم اگرم داشتیم جزئی بوده

آره من وشوهرم جفتمون به نظرات وعقاید همدیگه احترام میذاریم مثلا من میدونم شوهرم دوس نداره شلوار کوتا ...

خب این خیلی عالیه بعضی مردا مدام به زناشون گیر میدن ولی خودشون هر گهی بخورن عیب نداره

خب این خیلی عالیه بعضی مردا مدام به زناشون گیر میدن ولی خودشون هر گهی بخورن عیب نداره

شاید به خاطر اینه که از زنا از اول چشم میگن و آقا رو بدعادت میکنن دیدم که میگم بعضیا تو دوران دوستی و نامزدی خود واقعیشونو نشون نمیدن که نکنه یه وقت ازدواج بهم بخوره فکر میکنن بعد ازدواج طرفمو اصلاح میکنم درصورتی که بعد ازدواج دیگه نمیشه طرف تو تغییربدی

شاید به خاطر اینه که از زنا از اول چشم میگن و آقا رو بدعادت میکنن دیدم که میگم بعضیا تو دوران دوستی ...

دقیقا همیشه بعد ازدواح همه چیز چند درجه ممکنه بدتر بشه اما بهتر و اصلاح نمیشه