2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم اگه می خوای افراد بیشتری ببیند تاپیک دوباره بزن بگو برای تاپیک قبلیت گزارش بزنند 

ترکید 

مرسی عزیزدلم 

میدانم که خدا مرا میبیند و به زودی حاجت دلم را براورده میکند .. آمین 

شوهره منم میگه من اصلا بچه کوچیک خوشم نمیاد چندشم میشه ینی دختره منم بدنیا بیاد بغلش نمیگیره😥😥تازه بچه پسرم خیلی دوست داره همش میگه باز امید دارم بچمون بدنیا بیاد شاید پسر شد خدارو چه دیدی😭😭

مَن حَتی اَگه قَلبَم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَعم😕
شوهره منم میگه من اصلا بچه کوچیک خوشم نمیاد چندشم میشه ینی دختره منم بدنیا بیاد بغلش نمیگیره😥😥تازه ...

نه شوهرم دختر فرق نمیزاره...حس میکنم یکمم لج کرده بخاطر اینکه ب حرفش گوش دادم...چن ماهته؟

نه شوهرم دختر فرق نمیزاره...حس میکنم یکمم لج کرده بخاطر اینکه ب حرفش گوش دادم...چن ماهته؟

۸ماهمه😔

۸ماهمه😔

من واقعا خیلی سختی کشیدیم تو دوران بارداریم تا اخرین ماهمم شوهرم هی حرفاشو تکرار  میکرد.‌‌.خیلی فشار رومه کسی درکم نمیکنه همه میگن درس میشه

من واقعا خیلی سختی کشیدیم تو دوران بارداریم تا اخرین ماهمم شوهرم هی حرفاشو تکرار  میکرد.‌ ...

نه خداروشکر همسره من کله بارداریمو کنارم بود چون  واقعا فک نکنم کسی مثله من سختی کشیده باشه از اولش این متخصص اون متخصص این آزمایش اون آزمایش رفتم تا الان آخر سرم چیزی سر در نیاوردن دکترا الانم زایمان زودرس دارم تو استراحتم همسرم بمن خیلی محبت میکنه ولی به بچه تو شکمم اصلا انگار اصلا وجود نداره خیلی بیذوقه😞برا همونه خیلی ناراحت میشم حس میکنم چون دختره اونطوری میکنه ولی خودش میگه انشالا خدا یه بچه سالم بهمون میداد به خیرو خوشی تموم میشد اما من از ته دلش خبر دارم😥