2777
2789
عنوان

دماغ عملی ها بیان یه دیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 77 پست

منم سه ماهه عمل کردم کاملا طبیعی راضیم.. ولی خوب فعلا ورم داره.. چسب هم سه ماه کامل یماه فقط شب تا صبح،چسب زیاد ورم رو نگه میداره خوب نیست،درباره قرص هم بله قبلش ضد استرس میدن تا فشار افت نکنه

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن استخونی غضروفی ..ب نظرت خوب درمیاد میخوام طبیعی بشع

خوبه خداروشكر اخه خيلي كبودي و ورمت كمتر از گوشتياست

اره عالي ميشه به اميد خدا

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
تا چه مدت باید چسب روی دماغ بمونه جاریم شش ماه چسبو نگه داشت من حوصلم نمیکشه به چسب

دو ماه نهایتا شش ماه چه خبره

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
ن استخونی غضروفی ..ب نظرت خوب درمیاد میخوام طبیعی بشع

تاكيد كن كه همراهيت از همون لحظه بعد عملت كيسه يخ بذاره برات كه ورم و كبودي برات پيش نياد

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
چرا بار دوم عمل کردین؟ منم میخام دوباره عمل کنم.کمی میترسم

من بار اول پره هام رو باز نكرده بود. هم بينيم به نظرم پهن بود هم كج شده بود. ترس نداره. شما چرا ميخواي دوبار عمل كني؟

میشه توضیح بدی چجوریه؟ 

عزیزم برای بینی های که خیلی بزرگ نیست و معایب جزیی داره مثل اینکه سرش گرده یا قوز کوچیک داره در حد ۵ میلی متر یا اینکه دوست دارن نوک بینی جمع تر بشه یا سر بالا بشه کاربرد داره . یعنی استخوان بالای بینی رو نمیشکونه دکتر فقط غضروف نوک بینی و کوچیک میکنه یا سر بالا میکنه . عمل سر پایی هست با بی حسی تقریبا . یعنی بی هوش کامل نیست ادم . 

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
خوشحالي؟؟؟؟؟؟

اگر واقعن او چیزی ک بخوام بشه ک خوبه ...نمیدونم چ شکلی میشم این فکرا نمیزاره خوشحال باشم ولی انگار کسی مجبورم کرده بااااید عمل کنم ...  

یا کاشف الکرب(ای برطرف کننده غم)
مرسی عزیز

خوشحال باش و با بينيت خداحافظي كن😂😂😂😂