2777
2789
عنوان

دماغ عملی ها بیان یه دیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ٩ سال پيش ٢.٥ ، كسي هم قدمت من يا بالاتر عمل كرده بياد همديگرو پيدا كنيم😂

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
بینی منم گوشتیه ...مگه ربطی به مدل دماغ داره ...اخه دماغ جاریم مشکلی نداشت کوچیک بود و قوز هم نداشت ...

به نظر من به دکتر ربط داره . دکتر من میگفت چسب زیاد باشه ورم دیر تر خوب میشه . شاید هم به نوع بینی ربط داره 

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
خخخ چیکارکرذی مگه...من احساس ادامای اعدامی دارم احساس میکنم میخوان اعدامم کنن    

ن ابجي عزيزم😂😂😂😂نترس اصلا ترس نداره درد نميشي فقط يه كوچولو ازيت ميشي اما وااااقعا ارزششو داره هيچوقت پشيمون نخواهي شد💚

ازتو راه داشتيم ميرفتيم دكتر شروع كردم گريه گريه😂😂😂گريهههههه شوهرمو التماس ميكردم برگرديم😐😅رسيديم كلينيك خودمو جمو جور كردم كارامو انجام داديم با ترس و لرز لباس دادن پوشيدم و نشستم دوباره شروع كردم اشششك ميريختم بيا و ببين انگار ميخوام عمل قلب باز و انژيو و برداشتن غده از كنار مغزم رو بصورت همزمان انجام بدم😂

هيچي ديگه گريه ميكردم و قدم ميزدم تو اتاق....

اومدن با اسانسور بردنم تو اسانسور خواهش ميكردم بذارين برم نميخوام😐خانومه حرصش در اومده بود😂رفتم اتاق عمل يخورده هم رو تخت دراز كشيدم گريه كردم داشتن بهم سرم و امپول ميزدن تا اينكه كاملا يادمه جلو چشام تاااار شد....

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
ن ابجي عزيزم😂😂😂😂نترس اصلا ترس نداره درد نميشي فقط يه كوچولو ازيت ميشي اما وااااقعا ارزششو داره ه ...

ای جونم خوشبحالت ....مرسی ازدلگرمیت  

یا کاشف الکرب(ای برطرف کننده غم)
ای جونم خوشبحالت ....مرسی ازدلگرمیت    

سوالي بود در خدمتم😁

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
ن ابجي عزيزم😂😂😂😂نترس اصلا ترس نداره درد نميشي فقط يه كوچولو ازيت ميشي اما وااااقعا ارزششو داره ه ...

میگی اذیت میشی منظورت چ وقت هست

یا کاشف الکرب(ای برطرف کننده غم)
میگی اذیت میشی منظورت چ وقت هست

بينيت گوشتيه عزيزم؟؟؟