2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 3585 بازدید | 150 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=107222185]من خودم تنها صب ساعت 8 رفتم اصلا درد نداشت لوله هامم باز بود بعدش هم کلی رانندگی کر ...

یاد گرفتم از چیزی نترسم فقط از مار میترسم اونم وقتی تو تلویزیون پخش میکنه ب این فک میکنم ک مردم و مارها اومدن سراغم😱😱😱😱😱😱

اعتماد ب نفسم زیاده🙅

💖💖خدایا دستم را رها نکن و فرزندم را حفظ کن💖💖
یاد گرفتم از چیزی نترسم فقط از مار میترسم اونم وقتی تو تلویزیون پخش میکنه ب این فک میکنم ک مردم و ما ...

منم اعتماد به نفس خوبی دارم .ولی بدون شوهرم نمیتونم بدم. اصلا وقتی اون هست یه احساسی دارم که فکر میکنم میتونم همه چی رو تحمل کنم اما بدون اون نه....

منم اعتماد به نفس خوبی دارم .ولی بدون شوهرم نمیتونم بدم. اصلا وقتی اون هست یه احساسی دارم که فکر میک ...

ما هم همیشه با هم میریم . اخه صب ساعت 8 باید سر کلر می بود چون خیلی ب رفت و امداشون گیر میدن. 

البته الان ک استراحت مطلقم فقط خودش تنها میره 

الانم رفته دکتر زنان 😃😂😃😂😃😂😃 ب خاطر من.

💖💖خدایا دستم را رها نکن و فرزندم را حفظ کن💖💖
چرا پس من جای تو بودم .با اولین تاخیر رفته بودم ازمایش 

این هفته هم صبر کنم معذرت میخوام اماچندشب پیش احساس کردم پریودشدم اما روی دستمال فقط مشخص بود صورتی خیلی روشن که روز بعدش نداشتم دیگه تبدیل به سفیدشدم احساس درد تخمدان دارم و زیر دلم گهگاهی

من خودم تنها صب ساعت 8 رفتم اصلا درد نداشت لوله هامم باز بود بعدش هم کلی رانندگی کردم بعد رفتم سر کا ...

چقدر بعدش حامله شدی؟من خیییلی میترسم.امپول بیحسی هم بهت زد؟

من خود به چشم خویشتن دیدم که جااانم میرود.