2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 3585 بازدید | 150 پست
چرا پس .من الان ۶ماه بود با دارو فولیکول م رشد میکرد .لامصب هزینش خیلی زیاده

منم خوبشد فولیکولم تا ۲۰ رفت دوبار اما نشدم بخاطر همین دیگه حوصله دکتر رفتن نداشتم.توکلمون بخدا همه چیز دست خودشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه ماه پیش انجام دادم نه عزیزم چندجا برو بپرس به منم اول جایی ک رفتم گفت قرار داد نداریم با تامین ...

بنده خدا شوهرم گفت برو از جاهای دیگه بپرس .من قبول نکردم گفتم میگه همه جا آزاده

نه انشاالله که بارداری اره خیلی بوده آزمایش مثبت شده .من یه هفته عقب مینداختم ولی ۱۷ روز زیاده یه آز ...

ایشالا همه به ارزوشون برسن و نی نی سالم و خوشگل ب اونایی ک منتظرن بده بحق این روزای عزیز 🤲🤲

سرپایی یه ..بستری نمیشی ..اره یکی رو با خودت ببر 

من خودم تنها صب ساعت 8 رفتم اصلا درد نداشت لوله هامم باز بود بعدش هم کلی رانندگی کردم بعد رفتم سر کار. حتی لکه بینی هم نداشتم. از سر کار هم اومدم خونه مستقیم رفتم حموم

💖💖خدایا دستم را رها نکن و فرزندم را حفظ کن💖💖

[QUOTE=107222185]من خودم تنها صب ساعت 8 رفتم اصلا درد نداشت لوله هامم باز بود بعدش هم کلی رانندگی کردم بعد رفتم سر کا ...[/QUماشالا چه دل گنده ای داری تو .من بدون شوهر جایی نمیرم حتی دندون پزشکی