2777
2789
عنوان

به کمکتون نیازدارم😬😬😬😬

158 بازدید | 12 پست

دوستان امروز رفتم برای ثبت نام حضوری رشته مدیریت بازگانی پیام نور قبول شدم گفتم میخام تغییر رشته بدم به علوم تربیتی گفتن چن واحد عمومی بردار تاترم بعدتغییر بدی.9واحدبرداشتم حالا سوالم اینه ترم بعد تغییر بدم میشم ترم 2علوم تربیتی یاترم یک؟کسی پیام نور میخونه سوالای دیگ هم دارم😑😑

باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشی ترم 1 و ورودی جدید، فقط این عمومی هایی ک برداشتی و دیگه نیاز نیست پاس کنی، همین 

امروز مدارکمو بردم نگرفت ازم گفت آبان بایدبیاری اما خیلیا رودیدم داشتن فرم مرمیکردن

باشه
چه بد. مگ تطابق نمیدن؟

خب چیزی برداشتی ک تطابق بدن، فقط عمومی گرفتی خب همونا رو تطابق میدن نیاز نیست پاس کنی

بازم همون ترم 1 حساب میشی

🌈 به کوتاهی آن لحظه‌ی شادی که گذشت، غصه هم می گذرد🌵
امروز مدارکمو بردم نگرفت ازم گفت آبان بایدبیاری اما خیلیا رودیدم داشتن فرم مرمیکردن

ولی ثبت نام حضوری شروع شده ک خیلی وقته حداقل آزاد ک میدونم شروع شده فک کنم آخراش باشه

ولی ثبت نام حضوری شروع شده ک خیلی وقته حداقل آزاد ک میدونم شروع شده فک کنم آخراش باشه

براساس سوابق پیام نور8ام نتایجش اومد امروز تا17ثبت نام حضوریه ولی مدارک منونگرفت شهریه ثابتو ریختم انتخاب واحدم کردم برنامه هم گرفتم ولی مدارکو گفت آبان بیار کلاسامم16شروع میشه

باشه
ازبرنامه کلاسهام هم سردرنمیارم اصلا تویه روز تویه ساعت 2تاکلاس دارم کدومو بایدرفت

کلاس تداخلی برات گرفتن خب باید ببینی استاد سکشن دیگه اش چه ساعتیه اونو بری یا اینکه اگ قبول کرد هر کدومو نصفه بری حضورت و بزنن برات ک معمولا نمیزنن عمومیا خیلی استاداشون سخت میگیرن رو حضور نه کسی محلشون نمیده زیاد😐

براساس سوابق پیام نور8ام نتایجش اومد امروز تا17ثبت نام حضوریه ولی مدارک منونگرفت شهریه ثابتو ریختم ا ...

خب پس نگران نباش اگ سایت برات باز شده و پرداخت کردی همون آبان ببر

کلاس تداخلی برات گرفتن خب باید ببینی استاد سکشن دیگه اش چه ساعتیه اونو بری یا اینکه اگ قبول کرد هر ک ...

شنیده بودم امتحانا تویه روز میفتن ولی کلاسا اخه؟مثلا یه درسی 8تا10و10تا12هست یه درس دیگم همون روز 8تا10 اون یکی روفقط میتونم 10تا12 روبرم

باشه
شنیده بودم امتحانا تویه روز میفتن ولی کلاسا اخه؟مثلا یه درسی 8تا10و10تا12هست یه درس دیگم همون روز 8ت ...

خب استادا روزای دیگه یا ساعت های دیگه هم کلاس دارم میتونی بری مدیریت کلاسها ببین چ روز یا ساعت دیگه اون استاد کلاس داره اون موقع بری ک برسی