2777
2789
عنوان

پاگشا

228 بازدید | 36 پست

سلام

خانوما برای بار اول که عروس و دعوت می کنن توی نامزدی قبل از عقد باید پاگشاش کنن یعنی هدیه بدن و اگر آره چه هدیه ای میدن

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ خوبی تو ک میخوای پاگشا کنی من شش ماهه عروسی کردم قبلش هم سه سال عقد بودم هیچکس جز یه دایی و یه خاله ی شوهرم پاگشام نکردن  

حتما بخون امضامو ؛ اگه ریپلای کردی فازت گـَنگ بود از قبل بدون جوابتو نخواهم داد! نه که بلد نباشما! خیلیم بلدم انقدی که تا صبح بگم و بگی!   فقط فرقم با تو اینه مغزمو درگیر انرژی منفیای دنیا نمیکنم    توام نکن و اگه نظرت مخالفمه کلا جوابی ننویس برام منفیای دنیارو نکش سمت خودت   هولشون بده اون وَر!   حالت بهتر شد؟ حله!   
ما رسم نداريم هديه بديم تازه همين رسم پاگشا هم خواهر شوهر و برادر شوهرم ورانداختن    

راحت شدین خوش به حالتون  

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑
چقدر مثلا؟

صد.صدوپنجاه کافیه

حتما بخون امضامو ؛ اگه ریپلای کردی فازت گـَنگ بود از قبل بدون جوابتو نخواهم داد! نه که بلد نباشما! خیلیم بلدم انقدی که تا صبح بگم و بگی!   فقط فرقم با تو اینه مغزمو درگیر انرژی منفیای دنیا نمیکنم    توام نکن و اگه نظرت مخالفمه کلا جوابی ننویس برام منفیای دنیارو نکش سمت خودت   هولشون بده اون وَر!   حالت بهتر شد؟ حله!   
چ خوبی تو ک میخوای پاگشا کنی من شش ماهه عروسی کردم قبلش هم سه سال عقد بودم هیچکس جز یه دایی و یه خال ...

مادرم می خواد زنداداشمو واسه بار اول پاگشا کنه

بعد ک عروسی کردن باز پاگشا کن اون موقع دویست پنجاه بده