🔻نظرات برخی از کاربران درباره👆
🔹واقعا همینطوره. ما یه جشن صد و پنجاه نفری تو یه تالار کوچولو گرفتیم دوستای صمیمی رو دعوت کردیم بی نهایت خوش گذشت. خونه شوهرمم کوچیک بود. بنده جهیزیه نخریدم. گذاشتیم تو یه فرصت بهتر خونه بزرگتر. چه اصراریه همه چیز در لحظه پرفکت باشه!
🔹فاجعه اونجایی خودشو نشون میده که همه جوونا پیر میشن و از تنهایی تو پارکا و آسایشگاها ولو میشن و حسرت میخورن که چرا سخت گرفتن. باید سبک ازدواج کم هزینه رو ترویج کرد. این شرایطی که الان جامعه داره، توی ده تا بیست سال دیگه فاجعه رقم میزنه.
🔹اگه خونه پدر بهتره چرا باید تن به ازدواج بدیم؟ ازدواج کنیم که آخرش بگن مرده فشار عصبی روشه و بی پوله درکش کن! مگه دیوانه ام!
🔹من از خرید طلا و گرفتن عروسی گذشتم. گفتم تازه رفته سر کار اشکال نداره. گفت میخوام تخصص بگیرم گفتم باشه من کار میکنم تو با آرامش درس بخون. دغدغه مالی نداشته باش. با هم میسازیم. نهایتا برگشت گفت نه من بهتر از تو حقمه! یکی میخوام که خوشگل تر و جوان تر و مثل خودم پزشک باشه! دقیقا با همین جملات همه چیو بهم زد و رفت!
🔹خب واقعا چرا تو موقعیت بدتر خودمونو بندازیم؟ من خودم به زور از طبقه فقیر خودمو وارد متوسط کردم با درس خوندن تو دانشگاه دولتی و همزمان کار کردن، بعد ازدواج کنم با یه آدمی که هیچ توانایی نداره؟ خب معلومه همچین کاری نمیکنم!
🔹دختری که خودش سختی بکشه و به یه جایی برسه دیگه شوهر میخواد چیکار؟ و همچین دختری که خونه باباش راضی و خوشبخت باشه بازم شوهر میخواد چیکار؟
🔹زندگی پنجاه پنجاست! توصیه من اینه که کسی رو بیارید تو زندگی که به اندازه خودتون تحصیلات داشته باشه، سرمایه، درآمد، انرژی، تلاش... آدم مفت خور نیارید تو زندگی!
🔹بعضی از خانوما میگن خونه پدرمون هستیم راحت تر! انگار خونه پدری به پسرا هرروز مواد مذاب میدن! والا ما هم خونه پدرمون راحت تریم. اگه میایم برای ازدواج فکر نکنید اگر قبول کنید لطف کردید به ما!
🔹مسئله سر اینه که پسر برای رسیدن به دختر باید دهنش صاف شه تو این جامعه ولی برای دختر قضیه فقط انتخابه! انتخاب یه جای بهتر از خونه باباش که تو شصت سالگی بهش رسیده، یه جوون بیست و پنج ساله باید بهتر از اونو فراهم کنه!
🔹مشکل اینجاست که عموم دخترا تصورشون به ازدواج اینطوریه که "تو خونه ی بابام خوشبختم، تو اگه میتونی بیشترش کنی بیا جلو" !
🔸نظر شما چیه؟👇