2777
2789
عنوان

اپیلیدی در بارداری

3454 بازدید | 13 پست

یع سوال؟؟

عوارض اپیلیدی موهای شکم در بارداری چیه؟؟ممنون میشم اگه اطلاعات دارین کمک کنید...شماها تا حالا از این روش برای موهای زیر ناف تو بارداری استفاده کردین؟؟عوارضش چی بوده؟؟

خدای مهربونم ازت ممنوم بابت هدیه قشنگی که بهم دادی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از وقتی باردار شدم استفاده نمیکنم 

وای من امروز استفاده کردم..الانم خیلی نگرانم ..به غلط کردن افتادم..نکنه مشکلی پیش اومده باشه؟؟

من استفاده میکردم. البته بیشتر برای پا. یکی دوبارم شکمم. اتفاقی نیوفتاد. ولی سعی کن برا شکم استفاده ...

تو بارداری موهای شکمم خیلی بد شده...قبلا خیلی ریز بود الان فجیع و وحشتناک..دیوونه شدم..چجوری از شرشون خلاص بشم؟؟ 

تو بارداری موهای شکمم خیلی بد شده...قبلا خیلی ریز بود الان فجیع و وحشتناک..دیوونه شدم..چجوری از شرشو ...

متاسفانه از شرشون ک خلاص نمیشی ولی پودر موبر دِپی بزن ریسکشم کمه. بعد ززایمان لیزر کن

هرکی با من مشگل داره، مشکل گشاابلفضللللل😊
متاسفانه از شرشون ک خلاص نمیشی ولی پودر موبر دِپی بزن ریسکشم کمه. بعد ززایمان لیزر کن

یعنی بعد زایمان مثل قبل نمیشع؟؟وای خداااااا😱😱😱😱😱😱

یعنی بعد زایمان مثل قبل نمیشع؟؟وای خداااااا😱😱😱😱😱😱

چرا کمتر که میشه😬الان تو بارداری رو میگم نمیتونی از شرشون کامل خلاص شی😁

چرا کمتر که میشه😬الان تو بارداری رو میگم نمیتونی از شرشون کامل خلاص شی😁

تو اینترنت خوندم وقتی بچه پسره محیط بدن مردونه میشه و رشد موها زیاد میشه...نمیدونم چقدر صحت داره..ولی من که پشمالو شدم..خخخخ

تو اینترنت خوندم وقتی بچه پسره محیط بدن مردونه میشه و رشد موها زیاد میشه...نمیدونم چقدر صحت داره..ول ...

ربطی نداره کلا ادم تو بارداری به خاطر تغییرات هورموناش سیستمش بهم میریزه منم خیلی مو در اورده بودم.