sabajoni مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1177 عنوان واقعا چرا? 148 بازدید | 10 پست خب اگر بلدین و میدونید لطفا کمک کنید صدتا تاپیک زدم هیچکس محل ندادهمن روز دهم ای یو ای هستم و درد پریودی دارم ک از زیر دلم ب پشت کمرم تیر میشکه گاهی هم ب پامینی دارم پریود میشم? خیلی ناراحتم وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘 1398/07/13 | 12:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برباد_رفته عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 17064 انشاالله که پری نشی و باردار باشی. عزیز من اطلاعی تو این زمینه ندارم وگرنه کمکت میکردم حتما
sabajoni مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1177 انشاالله که پری نشی و باردار باشی. عزیز من اطلاعی تو این زمینه ندارم وگرنه کمکت میکردم حتما خیلی ممنونم عزیزم وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
sabajoni مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1177 انشالله بارداری ولی من در مورد این چیزا تجربه ای ندارم خیلی ممنونم وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
فرشته_سفید عضویت: 1394/05/13 تعداد پست: 16173 دراینباره چه کمکی میشه کرد اخه دوست من ؟ باید صبور باشین انشالله که انتقال موفق بوده و باردارین ماهم دعا میکنیم واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست
sabajoni مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1177 دراینباره چه کمکی میشه کرد اخه دوست من ؟ باید صبور باشین انشالله باردارین ماهم دعا میکنیم&nbs ... خب شاید کسی ای یو ای کرده تجربه داره میدونه این درد برای چیه وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
فرشته_سفید عضویت: 1394/05/13 تعداد پست: 16173 خب شاید کسی ای یو ای کرده تجربه داره میدونه این درد برای چیه هرکیس با کیس دیگه فرق داره واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست