2777
2789
عنوان

واقعا چرا?

148 بازدید | 10 پست

خب اگر بلدین و میدونید لطفا کمک کنید صدتا تاپیک زدم هیچکس محل نداده

من روز دهم ای یو ای هستم و درد پریودی دارم ک از زیر دلم ب پشت کمرم تیر میشکه گاهی هم ب پام

ینی دارم پریود میشم? خیلی ناراحتم

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله که پری نشی و باردار باشی. عزیز من اطلاعی تو این زمینه ندارم وگرنه کمکت میکردم حتما

خیلی ممنونم عزیزم

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
انشالله بارداری ولی من در مورد این چیزا تجربه ای ندارم

خیلی ممنونم

دراینباره چه کمکی میشه کرد اخه دوست من ؟ باید صبور باشین انشالله که انتقال موفق بوده و  باردارین 

ماهم دعا میکنیم 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
دراینباره چه کمکی میشه کرد اخه دوست من ؟ باید صبور باشین انشالله باردارین  ماهم دعا میکنیم&nbs ...

خب شاید کسی ای یو ای کرده تجربه داره میدونه این درد برای چیه

خب شاید کسی ای یو ای کرده تجربه داره میدونه این درد برای چیه

هرکیس با کیس دیگه فرق داره 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست