2777
2789
عنوان

کیا امسال میرن اربعین کربلا

111 بازدید | 15 پست

کی میره خانوما

امنیت چجوره!

من خدا بخواد دوشنبه عازمم 

یکمم سرماخوردم ولی اشکال نداره و میرم😍

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماديشب مامانم وخالم وبدرقه كرديم الان زنگ زدن گفتن داريم ميريم سمت كاظمين امنيتم تاالان خوب بوده ان شاله همه صحيح وسالم برن وبرگردن براي زائراي ماهم دعاكنيد ممنون   مامانم اولين باره تنهاميره مسافرت اولين باره رفت كربلا استرس دارم

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

انشاالله که سفر بی خطری داشته باشید.نائب الزیاره ما جامانده ها هم باشید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بااین همه ناامنی بازم اصرار دارین برین واقعاکه

ماهم هرچي بهشون گفتيم نريدگوش نكردن تابيان من يكي سكته ميكنم

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
بااین همه ناامنی بازم اصرار دارین برین واقعاکه

وا چه حرفیه میزنید شما 

ناامنی این کجا و ناامنی داعش کجا 

امام حسین هوای زائراشو داره بعدم اگه قراره اتفاقی بیوفته ایرانم ک باشی اتفاقه میوفته واسه آدم 

چه بهتر ک شهید شیم😍😄

ماديشب مامانم وخالم وبدرقه كرديم الان زنگ زدن گفتن داريم ميريم سمت كاظمين امنيتم تاالان خوب بوده ان ...

نترس عزیزم پارسالم نزدیک اربعین گفتن زنا رو میدزدن و ی شایعه هولناکی ایجاد کردن ولییی اصلا خبری نبود و امن و امان

ان شاالله ک به سلامت میرن و برمیگردن 

امام حسین هوای همه زائرهاشو داره