2777
2789

سلام، بخوام فقط پاسپورت بگیرم چون متاهل هستم باید رضایت محضری همسرم رو داشته باشم، ازم میخوان رضایت محضری رو؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه بله میخوان

حتی اگر قبلا پاسپورت داشتی جدیدشو بخوای بگیری بازم‌میخوان

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست
متاسفانه بله میخوان حتی اگر قبلا پاسپورت داشتی جدیدشو بخوای بگیری بازم‌میخوان

اونوقت از رو شناسنامه میفهمن که متاهل هستم یا میزنن تو سیستم مشخص میکنه؟

خیلی طول میکشه اجازه محضری؟ هزینش میدونید چقدر میشه؟ 

نه کار ۱ساعت

هزینه اشم کل پاسپورت باهمه چیز میشه ۲۰۰تومن 

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست
اونوقت از رو شناسنامه میفهمن که متاهل هستم یا میزنن تو سیستم مشخص میکنه؟

بله عزیزم از شناسنامه میفهمن

همسرت اجازه نمیده؟؟؟

خیلی طول میکشه اجازه محضری؟ هزینش میدونید چقدر میشه؟ 

نه زياد طول نميكشه بايد برين دفتر اسناد رسمي اونجا سند رو تنظيم ميكنن و از همسرتون امضا ميگيرين

من پارسال گرفتم فكر كنم٥٠-٦٠تومن شد باز دقيق يادم نيست

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
الان که نمیخوایم خارج از کشور بشیم بازم باید اجازه محضری ببریم؟از کجا اجازه محضری باید بگیریم؟ خیلی ...

بری پلیس +۱۰ بهت میگن

آره برای اخذ پاسپورت اجازه محضری لازمه. خدا کنه این قانونو حذف کنن. مزخرف ترین قانون دنیاست

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی، صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی
برای اجازه محضری باید برم دفتر اسناد رسمی؟

ما رفتیم پلیس +۱۰ از اونجا فرستادن دفتر اسناد رسمی