2777
2789
عنوان

خانوما شوهراتون ...

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به کارشون هم داره بعضی پشت میز نشینی هستن و راحتن باید یکم کمک بدن به زناشون بعًیا که کار دستی دارن خیلی خسته میشن ازشون انتظاری نیست

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!

شوهرمن همه کارمیکنه البته ازش میخام .خودسرانه فقط ظرف میشوره.وقتاییم که پریودم اکثراخودش غذامیپزه وظرف میشوره.کلاخیلی ساکته بهش غذاهم ندم اعتراض نمیکنه مثل دیشب شام نپختم گفت من نون پنیرمیخورم...اخی دلم سوخت براش

خخخخخ واقعا ما چه گناهی کردیم همه کارا رو باید خودمون انجام بدیم شوهرمن تازه غر هم میزنه میگه همش تو ...

دس رو دلم نذار که خونه 

شوهر من تعادل نداره بخداااا امروز6 صب دیدم رفته آشپزخونه داره معجون درست میکنه منم خوااااب سه متر پریدم بالا صدای آبمیوه گیری هم میدونی دیگه افتضاحه با لیوان اومده بالای سرم پاشو بخور😐مثلا خواسته بود کاری برام بکنه ینی جیغ زدم الهی من کوفت بخورم از دست تو راحت شم 

مثلا کمک این مدلی بخوای بلده 🤣🤣

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
شوهرمن همه کارمیکنه البته ازش میخام .خودسرانه فقط ظرف میشوره.وقتاییم که پریودم اکثراخودش غذامیپزه وظ ...

اخی چ بامزه 😂😂مثه بابام اونم این مدلیه ولی شوهرم سلیطه س بحث شکم میشه طاقت نمیاره 🤣🤣

دس رو دلم نذار که خونه  شوهر من تعادل نداره بخداااا امروز6 صب دیدم رفته آشپزخونه داره معجون در ...

۶صبح چه حوصله ای داشته

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!

آره معمولا جارو و تی رو‌ میسپارم بهش یا دستمال کشیدن میز رو یا تو تمیز کردن اتاق کمک میکنه 

ولی وقتی میخواد ظرفشویی رو‌بچینه اصلا خوب نمیچینه یا ظرفارو بخواد در بیاره جای درست نمیزارتشون برای همین همیشه آشپزخانه با خودمه حمام دستشویی هم هر روز خودم میشورم ولی شده ماهی چند بارم اون شسته

خخخخخ ای شوهرذلیل بگوازبابام یادبگیر

🤣🤣🤣کلا از بچگی همین بوده. مادرشوهرم میگه همیشه از ترسش کلی غذا درست میکردم میذاشتم تو یخچال