2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم...

670 بازدید | 74 پست

دوست جونا الان بی بی چک زدم، مطمئن نیستم دقیق که مثبته، اخه یه خطش کمرنگه

خدای مهربون هزاران بار سپاسگذارم که یکی از زیباترین فرشته هاتو به ما دادی، در پناه خودت حافظش باش  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثبت پس

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

منم دیروز صبح زدم گذاشتم ش رفتم دوباره خوابیدم ،نزدیکای یازده پاشدم دیدم یه خط کم رنگ افتاده،ایا جای امیدهست؟؟

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

مثبته عزیزم اول صبحی این تاپیکو اول دیدم خوشحال شدم که از تعداد منتظرای بچه یه نفر دیگه کم شد 

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍
منم دیروز صبح زدم گذاشتم ش رفتم دوباره خوابیدم ،نزدیکای یازده پاشدم دیدم یه خط کم رنگ افتاده،ایا جای ...

انشالله که مثبته دوباره امتحان کن

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍
مثبته عزیزم اول صبحی این تاپیکو اول دیدم خوشحال شدم که از تعداد منتظرای بچه یه نفر دیگه کم شد 

ممنون عزیزم 

خدای مهربون هزاران بار سپاسگذارم که یکی از زیباترین فرشته هاتو به ما دادی، در پناه خودت حافظش باش  
منم دیروز صبح زدم گذاشتم ش رفتم دوباره خوابیدم ،نزدیکای یازده پاشدم دیدم یه خط کم رنگ افتاده،ایا جای ...

عزیزم ان شاء الله که برای شما مثبته اما این اتاق دوبار برای من افتاد و باردار نبودم

این ماه پریود م یه روز ونصف بود،گیجم بخدا،،کسی مثل من بوده که بعد از یه روز ونصف پریود ی،بی بی ش مثب ...

یک روز و نصف اصلا پریود حساب نمیشه 

زیر ۳ روز پریود نیست 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞