2777
2789
عنوان

ازدواج با سن بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 98 پست

ببین اگه واقعا پول برات مهمه اره ازدواج کن چون بخوای با ی جوون زندگی کنی تو این اوضاع و احوال بدون که پولی ندارن جوونا بعد خودت اذیت میشی چون یکی از معیارات پول بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا مرد سن بالا ازون نظر خوبه ک احتمال خطا و اشتباهش کمتره مردا تو ۳۵ سالگی ب بلوغ عاطفی و عقلی ک ...

نه بعضی مردای پیر هم بیشعور و خودخوان که نگو ما نومنشو تو فامیل دیدیم از یه جونو بیست ساله هم عجول تر و بی فکرتر و ناپخته تر هم چی به سن شناسنامه نیس بعضیا تو زندگیشون چیزی یاد نمی گیرن

اگه بعدا پشیمون نمیشی وحسرت مرد جوون نمیخوری و تحمل کنایه های مردم ذاری  نه

منم به فکر همینم همش همین میاد تو نظرم ،میترسم بابت مردم ،بعد هم موضوع بچه دار شدنم هست

۱۰ سال با ۲۰ سال خیلی فرق میکنه مطمئنی درکت میکنن؟

ببین منظورم اینه که درکم کنه حتی اگه ده سال بیست سال اختلاف سنیش باشه ده سالم سی سالم که شد اون چهل سالشه،اگه درک کننو میگم ،خب باش حرف میزنم

۱۰سال خوبه ۲۰سال زیاده زندگی غرق پول شی محبت بین هم نباشه میلیاردی هم خرج کنی این محبت باپول بوجودن ...

آره خب ولی یه جوون بی پولم از همه چی بدتره من رد دندونام هست بابام باهام مشکل داره ،دانشجوی معلمیم حقوق آن چنانیم نداره 

نه بعضی مردای پیر هم بیشعور و خودخوان که نگو ما نومنشو تو فامیل دیدیم از یه جونو بیست ساله هم عجول ت ...

منم کلی گفتم ولی بره مشاوره قبل ازدواج عالیه

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘
اتفاقا مرد سن بالا ازون نظر خوبه ک احتمال خطا و اشتباهش کمتره مردا تو ۳۵ سالگی ب بلوغ عاطفی و عقلی ک ...

یه سن بالا بود منو بخاطر بدنم میخاست فقط به چه درد میخوره 

نه بعضی مردای پیر هم بیشعور و خودخوان که نگو ما نومنشو تو فامیل دیدیم از یه جونو بیست ساله هم عجول ت ...

آره منم دیدم قبول دارم پس امون جوون خوب بهتره از اینجور مردا اگه گیر بیاد