2777
2789

مهندسی پزشکی چون هم دروس ریاضی هم قسمتی از پزشکی هم دروس مهندسی کامپیوتر درش هست

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم مهندسی پزشکی اسمش دهن پر کن وگرنه سخت نیست  در کل جفتشون هم کامپیوتر هم مهندسی پزشکی ن ...

من میخام مهندسی کامپیوترو برم ولی همه میگن خیلی سخته یکم ترسیدم

از یه طرفم رشته ی مترجمی زبان ثبت نام کردم حالا نمیدونم کدومش بهتره بین این دوتا

من میخام مهندسی کامپیوترو برم ولی همه میگن خیلی سخته یکم ترسیدم از یه طرفم رشته ی مترجمی زبان ثبت ن ...

مترجمی زبان که باید زبانت خوب باشه بری دانشگاه 

یعنی سابقه کلاس رفتن داشته باشی

کامپیوترم نمیدونم چی بگم به نظرم باید ریاضیت قوی باشه 

دیپلمت ریاضی بوده؟

مترجمی زبان که باید زبانت خوب باشه بری دانشگاه  یعنی سابقه کلاس رفتن داشته باشی کامپیوترم نمی ...

نه تجربی بوده ولی استعدادم تو ریاضیه من دبیرستان میخاستم برم ریاضی ولی همه گفتن نه اینده ش برا خانوما خوب نیست منم رفتم تجربی

ولی ریاضیاتم از حفظیاتم بهتره

کلاس زبانم که نرفتم تاحالا ولی زبان دبیرستانم درحد کتاب خوب بوده دانشگاه رو شرو کنم کلاس زبانم شرو میکنم میرم

حالا با این اوصاف چیکار کنم به نظرت؟ کدوم یکی از این دو رشته رو انتخاب کنم؟

نه تجربی بوده ولی استعدادم تو ریاضیه من دبیرستان میخاستم برم ریاضی ولی همه گفتن نه اینده ش برا خانوم ...

به نظرم یکی دو تا تاپیک بزن ببین بچه های زبان چی میگن

من تا جایی که شنیدم تو این چند سال همه میگن باید زبانت خوب باشه و استادا از الفبا شروع نمیکنن درس دادن تو دانشگاه 

راستش من نمیدونم سرفصل ریاضی تو تجربی چیه ولی اصل ریاضی دبیرستان حسابان و حساب دیفرانسیل پیش دانشگاهی هست بقیه اش کشک

باید حد و مشتق و انتگرال خوب بلد باشی 

چون صد درصد دو تا ریاضی عمومی دارین 

فیزیک مکانیک و مغناطیس دارین 

فیزیک مکانیک بچه های ریاضی خیلی مفصل تر از تجربی هست 

ببین بچه های رو که اینجا تجربی بودن میتونی پیدا کنی که رفتن کامپیوتر ولی تا جایی که یادم همیشه بچه هارو منصرف میکردن از دیپلم تجربی برن کامپیوتر 

به نظرم یکی دو تا تاپیک بزن ببین بچه های زبان چی میگن من تا جایی که شنیدم تو این چند سال همه میگن ب ...

تو ریاضی فقط انتگرال و دیفرانسیل نداشتیم بقیه ی مباحثو داشتیم

حالا من بازم تاپیک میزنم ببینم نظر بقیه چیه واقعا نمیدونم چیکار کنم

عزیزم مرسی لطف کردی ممنون از وقتی که گذاشتی ❤️