2777
2789
عنوان

سرگردان

86 بازدید | 1 پست

من ۷ ماهه که عقدم.چند روزی هستش که برا طرف شوهرم از تهران مهمون اومده،امروز هم مادرشوهرم برا نهار دعوتشون کرده بود خونشون.دیروز که مادرشوهرم زنگید که دعوتم کنه به مامانم گفتم فردا ساعت۱۱ برم خوبه؟اونم گفت دیره ۱۰ اینا برو.حالا امروز شد و ساعت ۱۱ تونستم برم خونشون.از اینور هم دو روز دیگه مامانم اینا عازم کربلا میشن و کلی تو خونه کار بود خودمم تاکید کردم که شنبه خودم همشو تموم میکنم.کارای خونه رو کلا من انجام میدم یعنی جای من و مامانم تو خونمون برعکسه.حالا رفتم مهمونی عصر هم باغ دعوت شدیم یه ساعت هم رفتیم اونجا و برگشتم خونمون.مامان کلا به داداش و بابام گلایه کرده تا اومدم خونه بابام با عصبانیت گفت کجا بودی تا حالا،تو که میدونی ما دو روز دیگه نیریم تنهامون گذاشتی و نیومدی هم که یه ساعتم برم به مامان و بابام کمک کنم.داداش هم میگفت مامان گفت که وقت نهار میرفتی و میومدی کمکم میکردی و...

خانوما من موندم وسط ایا گناه از من بوده یا چی؟الان اعصابم خورده خورده که دیروز نیگی زود برو امروز میگی وقت نهار برو من چیکار کنمهمش من خونه رو تمیز میکنم یه روز که تو کردی این همه اخم و گلایه داره آخه

درسته پدر و مادران ولی بهشون رو نده چون خونه خودتم بری انتظار دارن تو کاراشونو بکنی و مجبوری از شوهر و زندگیه خودت بزنی برا اونا

بعد شوهرت شکایت کنه پدر و مادریم نداری که پشتت باشن پس ه آیه شوهرتو بیشتر داشته باش تا خانوادت