2777
2789
عنوان

اسباب کشی داریم

129 بازدید | 15 پست

دارم دفاع میکنم

تازه شروع به دوتا کار کردم

بعد حالا باید اسباب کشی کنم

همه چی معطل دفاع منه منم دیگه خسسته م نمی‌کشم بشینم سر اصلاحات و تموم کردن پایان نامه م

دلم میخواد گرررریه کنم:(

همه ش از بی حوصلگی میام نی نی سایت میچرخم درحالی که اینقدر کار دارم:(

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلاحات قبلشم من:((((((

پس هنوزز کلی کار داری،  غصه نخور تموم میشه 

منم سر پایان نامه و دفاعم خییلی سختی کشیدم، خیییلی

تازه بعد دفاع نشستم برا شوهرم یه پایان نامه نوشتم،  از صفرتا صد

نابود  شدم یینی😬😬

پس هنوزز کلی کار داری،  غصه نخور تموم میشه  منم سر پایان نامه و دفاعم خییلی سختی کشیدم، خ ...

من برام یه مشکلی پیش اومد خیلی کارم طول کشید و واقعا با سختی تا اینجا کشوندم خودمو، الان که آخرشه دیگه انرژیم ته کشیده:(

من برام یه مشکلی پیش اومد خیلی کارم طول کشید و واقعا با سختی تا اینجا کشوندم خودمو، الان که آخرشه دی ...

من کار ارشدم 4 سال طول کشید،  تازه استادم اجازه دفاع بهم نمیداد میگفت برگ ترم9 رو تمدید کن،  کاربیشتر انجام بده، پایان نامت پربارتر میشه😱

گفتم یا اجازه دفاع میدی یا میرم انصراف میدم،  دیگه قبول کرد.  باردار بودم، زایمان کردم،  همینجور با بچه کوچیک میرفتیم دانشگاه تا بالاخره تموم شد.  غصه نخور مال شمام تموم میشه انشاءالله 

من کار ارشدم 4 سال طول کشید،  تازه استادم اجازه دفاع بهم نمیداد میگفت برگ ترم9 رو تمدید کن، &nb ...

منم چهار سال طول کشیده:( اونم بدون بچه و این حرفا:( سالهای سختی بودن این چهار سال

ایشالا منم ماه دیگه بیام بگم با همه سختی هاش تمووووووم شد

منم چهار سال طول کشیده:( اونم بدون بچه و این حرفا:( سالهای سختی بودن این چهار سال ایشالا منم ماه دی ...

انشاءالله

بخدا شوهر من رفت غیر انتفاعی ارشد خوند،  ور طول ترم از هر کلاس یک یا دو جلسه رفت،  امتحانا که مشورتی،  پایان نامشم که خودم نوشتم،  دفاعشم از کل پاورش دو سه تا اسلایدو خوند داورا گفتن بسه،  حالا ما چشم هر  چی  دانشگاه و نردبون ترقیه کور کردیم تا بالاخره دفاع کردیم😂 

انشاءالله  بخدا شوهر من رفت غیر انتفاعی ارشد خوند،  ور طول ترم از هر کلاس یک یا دو جلسه ر ...

اصلا این مردا کلا راحت درس میخونن نامردا، ما سخت میگیریم به خودمون انگار