2777
2789
عنوان

شعر زیبای ایرج میرزا در باره ی زن گرفتن😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2190 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایرج میرزا که یه تختش کم بوده زرگترین بردش تو زندگی این بوده که ازدواج کرده😂😂 البته فردوسی هم یه ش ...

جالبیش این یکبار یک شاعری جلوش حرف بی ادبی میزنه باهاش قهر میکنه ایرج😒

عشق  اون لحظه ای حس کردم که همه دنیا گفتن نه اما اون با عشق آغوشش باز کرد گفت تو بخوای اره💋💋 

إنزعی الخنجرَ المدفونَ فی خاصرتی

و اترکینی أعیش..

إنزعی رائحتَک من مسامات جلدی

و اترکینی أعیش..

إمنحینی الفرصه..

لأتعرّف على امرأه جدیده

تشطب اسمَکِ من مفکّرتی

و تقطعُ خُصُلاتِ شعرک

الملتفّه حول عنقی..

نزار قبانی 🔫😐

دیگر برایمـ مهمـ نیس! از قضاوت و بی انصافیِ هیچ آدمی،دلمـ نمیگیرد :) مـن به مرحله ی پذیرش خود، رسیده ام،نه از تمجید و ابراز علاقه کسے،ذوق میکنم!نه با انتقاد و رفتنِ کسے، بهم میریزم!به معناے واقعی عینِ خیالم نیس! این روزها، همه چیزِ دنیاےِ من، به خودم بستگی دارد! حالِ من خوب است...نه عاشقمـ نه غمگینـم نه دلتنگـ... این روزها جاےِ هیچکس خالے نیست!من در بـے تفاوت ترین حالت ممکن قرار دارمـ👌[لطفا نه درخواست بدین!نه ریپلای کنید!]
إنزعی الخنجرَ المدفونَ فی خاصرتی و اترکینی أعیش.. إنزعی رائحتَک من مسامات جلدی و اترکینی أع ...

اقا قصد عشق جدید کردن😏😏😏😏

دیگر برایمـ مهمـ نیس! از قضاوت و بی انصافیِ هیچ آدمی،دلمـ نمیگیرد :) مـن به مرحله ی پذیرش خود، رسیده ام،نه از تمجید و ابراز علاقه کسے،ذوق میکنم!نه با انتقاد و رفتنِ کسے، بهم میریزم!به معناے واقعی عینِ خیالم نیس! این روزها، همه چیزِ دنیاےِ من، به خودم بستگی دارد! حالِ من خوب است...نه عاشقمـ نه غمگینـم نه دلتنگـ... این روزها جاےِ هیچکس خالے نیست!من در بـے تفاوت ترین حالت ممکن قرار دارمـ👌[لطفا نه درخواست بدین!نه ریپلای کنید!]
نه بابا تورو خدا بیا بگیر  براتون صف بستن

😂😂😂😂🤚

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

مهدی سهیلی می گه

نصیحت میکنم تا زن نگیری- تو این قلاده بر گردن نگیری

تو که در خانه خود زن نداری-خبر از حال زار من نداری

نمیگویم که مامان تو بدخوست-اگر یک زن نکو باشد فقط اوست

زن من بهترین زنهای دهر است-ولی با این همه زن عین زهر است

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت

راست میگه توروخدا زن نگیرین دخترمردم روهم بدبخت میکنین 

والا بخدا😞😞😞😞

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔