2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرم طلا فروشی اخه الان هتلم هیچ کاری ازم برنمیاد ای کاش یه طلا فروش بازباشه برم ببرمش

برو آتشنشانی الان‌کدوم  زرگری بازه 

تو با خدای خود انداز کار و دلخوشدار که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند

عزیزم برا منم این اتفاق افتاد...حلقه نامزدیم دستم گیر کرد...هرچی تلاش کنی درش بیای بیشتر ورم میکنه...من رفتم اورژانس برام بریدنش...طوری باد کرده بود که دستمم بریدن ناچار...پس تا دیر نشده برو برات ببرنش

من حلقمو دادم جوش زدن بعدم ابکاری اصلاااااا معلوم نیس

میدونی رفیق! اینکه بین میلیونها جهش ژنتیکی که امکان داشت برامون اتفاق بیفته،سالم به دنیا اومدیم خودش یه معجزه بزرگه پس بیا به شکرانه این معجزه ارزشمند شاد زندگی کنیم🌿
الان طوری بادکرده که اصلا حلقه بالانمیاد خیلی بادکرده 

خو زنگ بزن آتش نشانی خونرسانی انگشتت مختل میشه خدای ناکرده ؛ حلقع فدا سرت جونت سلامت

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)
خو زنگ بزن آتش نشانی خونرسانی انگشتت مختل میشه خدای ناکرده ؛ حلقع فدا سرت جونت سلامت

رفتم اتش نشانی همین سمت ونک بود بریدنش ولی هنوزم درد داره انگشتم همش حس میکنم حلقه توشه

رفتم اتش نشانی همین سمت ونک بود بریدنش ولی هنوزم درد داره انگشتم همش حس میکنم حلقه توشه

اووففف خو بهرحال باد کرده بوده معلوم درد میکنه؛ آرووم ماساژش بده خودش کم کم نرم میشه؛ خدا بهت رحم کرد

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)