2777
2789

بچها با با گوشت چرخی چکار کنم می‌ خواستم کباب شامی درست کنم ولی رنده کردن سیب زمینی برام خیلیییییی سخته آدم تنبلی نیستم شاغلم  کار خونه وآشپزی هم دارم ولی رنده کردن فوقالعاده برام سخته وسیله یا چیزی هست که سیب زمینی رو خودش رنده کنه ما چندکاره داریم ولی نمیدونم طرز استفادش چیه و یا سیب زمینی رنده میکنه یانه

تو تاپیکی که استارتر ناراحته، نخندیم🙏

بده همسرت رنده کنه 

کارا رو تقسیم کنید

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من توشامی اصلا سیب زمینی نمیریزم اون کتلته که سیب زمینی داره شامی فقط اردنخودچی داره و پیاز و گوشت چرخ کرده 

یا پوره لپه داره با مرزه خشک البته این رسپی من هست ممکنه کس دیگه خوشش نیاد ولی به نظر من مزه اش عالیه خصوصا اگر یکم تند باشه  با ریحان و اب نارنج

اگر هم با سیب زمینی مشکل داری بریز توغذاساز و پوره کن فقط بذار کامل خنک بشه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
رنده برقی بخر خودت وراحت کن.اگه  ۱ ۲ ۳ داری اونم خورد میکنه

جان‌من رنده برقی چطوریه  فقط رنده میکنه؟ یا مثل چندکاره هاست که باید کلی وسیله دربیارم وبشورم ودردسرش بیشتر از کمکشه ؟من واقعا با رنده مشکل دارم اون سری گردنم بدجور درد گرفت تا سیب زمینیارو رنده کردم 

من توشامی اصلا سیب زمینی نمیریزم اون کتلته که سیب زمینی داره شامی فقط اردنخودچی داره و پیاز و گوشت چ ...

مادرم یه چندکاره خریده ولی طرز استفادشو نمیدونم و نمیدونم سیب زمینی رنده میکنه یا نه من همیشه با دستم کارها رو انجام میدم متاسفانه تا حالا جز یه بار این چندکاره رو درنیوردم 

مادرم یه چندکاره خریده ولی طرز استفادشو نمیدونم و نمیدونم سیب زمینی رنده میکنه یا نه من همیشه با دست ...

دفترچه شو بخون متوجه میشی چطوریه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
سیب  زمینی و پیاز و گوشت ما بش میگیم کباب حالا نمیدونم یکی از دوستان میگن کتلت

مابه. این میگیم کتلت. کباب تابه ای فقط گوشت و پیازه

خب همون دستگاهتونو روشن کن و امتحانش کن

دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه