2777
2789
عنوان

عدد بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 2331 بازدید | 45 پست
کسی نیست.خیلی نگرانم.بی زحمت بگید تجربیاتتون رو

عزیزم بتات خوبه بیخودی نگرانی،

اگر بیشتر از اینا بود جای نگرانی داشت

بارداریت پر از شادی و ان شاالله بی خطر

دوستم بعد ۴ روز تاخیر ۱۴۰۰بود الحمدالله یه دختر خوشگلم داره

میگن هورمونای دختر زود و سریع بالا میره 

😍😍😍😍😍

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانمها به نظرتون بعد از هشت روز دیرکرد ۱۱۰۰ بالا نیست؟؟

من روز 4 تاخیر آزمایش دادم 686زود...بالا نیست خوبه

اِلهی و رَبّی مَن لی غَیرُک...🙏🌟                             رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ انتَ خَیرُ الوارِثِین...💛👼🏼                 اللهم صَّلِ عَلی مُحَمد وآلِ مُحَمد و عَجِل فَرَجَهم...🌻
بچه هاتون به دنیا اومده؟؟نگرانم

نه عزیزم، تازه نی نیم هم یه قلو هست مشکلی نیست عزیزم، من الان تمام غربالگری هامم انجام دادم  خدارو شکر سالم،این نگرانی و استرس ها بیخود هستن و برای بچه  خیلی هم مضره، من اوایل استرس اینو داشتم چرا ویار ندارم نکه خدایی نکرده مشکلیه،وقتی خدا خودش بده خودشم نگهدارشه 

⁦❤️⁩او که از جان خودت دوست ترش می‌داری 👪⁦❤️⁩
عزیزم بتات خوبه بیخودی نگرانی، اگر بیشتر از اینا بود جای نگرانی داشت بارداریت پر از شادی و ان شاال ...

برای من برعکس شد اصلا ربطی نداره تازه برای منم بیشتر بود🤭🤭🤭

یعنی نی نیم دخمله؟؟

اصلا ربطی نداره گلم برای من اینقدر بالا بود تازه نی نی م هم پسره، برات گفتم بستگی به روز تشکیل نطفه و لانه گزینی داره برای بعضی ها زودتر هست برای بعضی ها دیرتر

اصلا ربطی نداره گلم برای من اینقدر بالا بود تازه نی نی م هم پسره، برات گفتم بستگی به روز تشکیل نطفه ...

اره دقیقا.امروز که رفتم دکتر برام تخمین زد که کی بوده تخمک گذاریم و همه ی مراحل تشکیل جنین.انگار به موقع است همه چیز.خدا رو شکر.الان انگار تو اولین روز هفته ی شش هستم

خدا رو شکر.خدا براتون نگهش داره.راست میگید

قربونت عزیزم سلامت باشی ، ان شا الله نی نی تو سالم و صالح بغل بگیری و دوران بارداری شیرینی داشته باشی،برای منم دعا کن آزمایش های امروزم خوب باشن و این دوماه ونیمم  بخیری بگذره 🙏⁦❤️⁩⁦❤️⁩🌹🌹

اره دقیقا.امروز که رفتم دکتر برام تخمین زد که کی بوده تخمک گذاریم و همه ی مراحل تشکیل جنین.انگار به ...

خدا رو شکر عزیزم، منم روزی که آزمایش دادم پنج هفته ام کامل بود بخاطر همین بتا بالا بود و درستم بود، بسلامتی این دوران شیرین رو بگذرونی، دیگه سعی کن استرس به نی نی جا ندی، درسته حس مادرانه آدم رو دلواپس میکنه اما باید بهش غلبه کرد

چقدر خوشحالم مامانا.انشالله خدا دامن همه ی منتظرها رو هم سبز کنه.برای منم دعا کنید که بارداری خوبی د ...

ان شا الله همیشه دلت شاد باشه عزیزم، الهی آمین، توکل به خدا⁦❤️⁩⁦❤️⁩

یعنی نی نیم دخمله؟؟

الهی هر چی که هست صحیح و سالم باشه عزیزدام

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.