2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه😵😵

74 بازدید | 11 پست

من چند روزه خونه برادرمم بچه ش یه همکلاسی بد و پررو داره بین این و دوستاش رو بهم میزنه پررو بازی در میاره پز میده بدجنسه حسوده شما بودین چیکار میکردین؟؟

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من دانشجو معلمم با بچه ها سر و کار دارم 

واقعا یه بچه ی ۸ ساله این صفت هایی که شما گفتین درک نمیکنه تقریبا متوجه نیست درست نیست اینجوری بگید

بچه ی برادرتون باید خودش از پس مشکلاتش بر بیاد و اگه مشکل حل نشد به معلم بگه

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
عزیزم من دانشجو معلمم با بچه ها سر و کار دارم  واقعا یه بچه ی ۸ ساله این صفت هایی که شما گفتین ...

آخه یه کار گروهی داشتن ازشون پول گرفت چون  فقط چند تا کاغذ رنگی خریده بود حالا باشه اشکال ندارم برادرم پول رو داد اما از یکی از بچه های گروه پول نگرفت با اینکه خود دختره راضی بود پول بده

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
 آخه یه کار گروهی داشتن ازشون پول گرفت چون  فقط چند تا کاغذ رنگی خریده بود حالا باشه اشک ...

دختر برادرتون پولشو نگرفت ؟

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

[QUOTE=107083233]دختر برادرتون پولشو نگرفت ؟[/QUOTE نه چون درست نیست که بگیره کار گروهی بوده و فقط می خواستند خوش بگذرونن نه اینکه از هم پول بگیرن اگرم می‌خوام پول بگیرن از همه ی گروه 

[QUOTE=107083233]دختر برادرتون پولشو نگرفت ؟[/QUOTE نه چون درست نیست که بگیره کار گروهی بوده و فقط م ...

اتفاقا چون کار گروهی بوده باید از همه پول میگرفت عزیزم

بچه ها باید یاد بگیرن طرز کار گروهی رو که همه باید مشارکت کنن از هر لحاظ

اتفاقا چون کار گروهی بوده باید از همه پول میگرفت عزیزم بچه ها باید یاد بگیرن طرز کار گروهی رو که هم ...

میدونم عزیزم و برادر زاده ی من پولو داده اما از یکی از بچه های گروه پول نگرفته اونم تو گروه بود