2777
2789

سلام به دوستان عزیز.. دختر من زیر ابروش سه تا بخیه خورده ..

ترمیم کننده خوب میخام که جای بخیه ها نمونه..بین این دو تا گزینه بنظرتون کدوم بهتره؟؟

ترمیم کننده بهتری هم سراغ دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

سپاس فراوان

امید آخرین چیزیست که میمیرد

ژل استراتادرم 

من عمل شدم کلی بخیه داشتم اصلااااااااا جاش نمونده 

انگار نه انگار عمل داشتم 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی شما هر دو رو زدید؟؟؟

بله اون روزی دوبار و استراتامد شبا موقع خواب ی محلول ترکیبی دست ساز هم داده بود.

اگر بتونی اون پیدا کنی عالیه.یکم سخت پیدا میشه

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!
الان توی نت سرچ زدم ظاهرا همین استراتامد تخصصی تره... ممنونم از این حتما میخرم..منتهی شما همزمان با ...

عزیزم یک هفته بعد از بخیه دکتر بردم و همون روز گفت شروع کن،یعنی دو روز بعد از کشیدن بخیه

انشاالله ک زودتر خوب بشه گل دختر تون

عزیزم یک هفته بعد از بخیه دکتر بردم و همون روز گفت شروع کن،یعنی دو روز بعد از کشیدن بخیه انشاالل ...

ممنونم عزیزم ...سپاس از وقتی که گذاشتید

مرسی عزیزم ..ایرانیه؟؟چه مدت زدید؟؟

اره ایرانی اما خیلیییی گرون 

من از روز ۱۸ بعد عمل تا ۳ ماه زدم الان عین قبل شده 

اندازه چسب مژه مصنوعیه ۱۱۰ هزار قیمتشه

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
استراتامد رو صد و هشتاد خریدید؟؟

۵ میلی داره و۱۰ میلی

من ۵میلیش رو دوماه پیش ۱۶۴ خریدم...ده میلش رو پرسیدم دیروز ۲۴۰

برای شما هم همون ۵ میلی کافیه...خیلی کم باید بزنی یه لایه نازک

ممنونم عزیزم ...سپاس از وقتی که گذاشتید

خواهش میکنم 

ضمنا بنظرمن ترمیم کننده هم استفاده کن چون استراتامد بیشتر برای جلوگیری از بدشکل شدن جای بخیه هست ترمیم کننده کمک ک ب بازسازی می‌کنه،بد نیس با دکتر پوست مشورت کنید

۵ میلی داره و۱۰ میلی من ۵میلیش رو دوماه پیش ۱۶۴ خریدم...ده میلش رو پرسیدم دیروز ۲۴۰ برای شما هم هم ...

مرسی ...همون پنج میلش صدو هشتاد و یک هزار تومن شده...

یعنی سیکالفیت هم حتما بخرم؟؟؟

اره ایرانی اما خیلیییی گرون  من از روز ۱۸ بعد عمل تا ۳ ماه زدم الان عین قبل شده  اندازه ...

عزیزم أین استراتادرم که شما گفتید من بعدا سرچ کردم سوییسه ده میلش هم دویست و هفت هزارتومنه...