2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی وحشی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2276 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم خیلی پره دوازده سال بزرگتر خیلی لی لی به لالاش گذاشتم کلا سرکش 

این کتاب رو بخونید
ساختار مغز مردانه     Male Brain          بهتون خیلی کمک می کنه           

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد

تو دعوا طبیعیه منم دعوا میکنیم انقدر حاضر جوابی میکنم از لجش میگه میزنمت ها دو دقیقه بعدم یادمون میره دعوا کردیم. ولش کن جدی نگیر

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢

مشکلات زیاده مشکل بچه دار شدن داره ۴۶ سالشه و اینجوری نیست که بزارم برم چون اینقدر خواستگار های مختلفی داشتم دوسال پیش ازدواج کردم متولد ۶۴م و تازه میگه نمیخواستمت تیک داشتی وهرچی که نباید بگه رو گفت در صورتی که از خداش بودم 

این خیلی بدشده تازگی ها

تازگی ن همه بعد یه مدتی تغییر میکنن براچی همش میگن اولشه جدی نگیر دیگه داره از اولاش میگذره و ایجاد تغییرات جدید

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
تازگی ن همه بعد یه مدتی تغییر میکنن براچی همش میگن اولشه جدی نگیر دیگه داره از اولاش میگذره و ایجاد ...

داره خود واقعیشو نشون میده چشماشو گرد می کنه خیلی کاراش نرمال نیست 

داره خود واقعیشو نشون میده چشماشو گرد می کنه خیلی کاراش نرمال نیست 

آره واقعیشو نشون میده. شایدم از یه چیزی ناراحته. سربه سرشم نذار خیلی

آره واقعیشو نشون میده. شایدم از یه چیزی ناراحته. سربه سرشم نذار خیلی

آخر بایک مرد مطلقه ازدواج کردم با اینهمه خواستگار همسن خودم بیشترشون همسن و سال خودم بودن

مرد وقتی عصبی بشه واقعا دست خودش نیست میزنه شوخی نداره😐😂ولی ما زنیم میتونیم ی دعوای بدو تبدیل ب ی شوخی کنیم ینی ازش جلوگیری کنیم آدم نباید با دم شیر کشتی بگیره😐😂یکم عشوه اونموقه بدنیس