فارماسیست مدیر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 عنوان ی دوست خوب میخوام😕 | مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 133 پست دلم لک زده برای داشتن ی دوست بامعرفت ک بشه راحت باهاش حرف بزنیشما ازین دوستا دارین؟ بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁 1398/07/12 | 12:38 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 من دوست صمیمی دارم ولی حس میکنم اشتباه کردم که صمیمی شدم. به زندگیم لطمه زده یه جورایی اگه میتونی ازش فاصله بگیر بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 منم متاهلم و از وقتی متاهل شدم دایره دوستام منتهی شد به دو نفر و اونام سرگرم زندگی خودشون شوهرم هم خ ... حرفای دل منو زدیانگار خودم داشتم اینارو میگفتممممم😳😳😳😳😳 بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 من خودم دوتا از بهترین دوست هارر دارم یکیش خودم یکیشم خدام بهترییییییییننن ایول😍 بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 دوست خیلی خوبه اما دوستی که با معرفت باشه مثل یه خواهر منم یه دوست همین مدلی دارم از کلاس اول دبستان ... خوشبحالتمن ی دوست اینجوری داشتم ولی هفته پیش رفت کانادا😭 بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
dkccidjc عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 2377 حرفای دل منو زدی انگار خودم داشتم اینارو میگفتممممم😳😳😳😳😳 نامردچرا با من دوست نمیشی همین الان خودمم تاپیک زدم کسی باهام دوست بشه😭 برای مادر شدنم صلوات میفرستی دوست خوبم؟
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 همینه دیگه دکتر بازی 😂😂😂 بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 اسی بیا من دوست شو منم حوصلم سررفته یکی نیست زیرشو خاموش کنه😭 چرا ک ن عزیزمباعث افتخاره بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
dkccidjc عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 2377 چرا ک ن عزیزم باعث افتخاره فداتشم عزیزم من که خیلی خوشحال میشم😍😍 برای مادر شدنم صلوات میفرستی دوست خوبم؟
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 فداتشم جونم❤️😍چشم 😘😘😘😘🌹🌹🌹 بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 آره دقیقا ولی خب این یکی فکرش فقط یه جاست همش میگم دوستی ما خلاصه نمیشه تو این چیزا میگه چون دوستت د ... اره جون عمه ی سومش😁😒 بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 عزیزم 💔💔💔💔 بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 واقعا با گوشت و استخونم تجربه کردم بگردمت بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 خواستم ببینم تو شهر ما نیستی 😕 کجایی شما عزیزم؟ بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 ای جان توداری😉 ولی من الان دوستتـــــ🙌 ای جوووونممهربووووون😍😍😍😍 بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
sogoliiiiiiiiii عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 1022 😄😄😄عاقااااا تولوخداااااا گنا دالمااااااا😭😭😭 افتخار بده لهنتی😁 یک عکس ۳×۴با رضایت نامه والدین بیارهمراه با کپی شناسنامه و کارت ملیتا بذارم تو نوبتی ضامن حقوقی هم لازمه😁😁😁