2777
2789
عنوان

ی دوست خوب میخوام😕

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 133 پست
ای جووووونم از طرف خاله ارغوانش لپشو ببوس

فداتشم جونم❤️😍چشم 

من یک مادرم!💕مرد کوچکم...آرکانم❤️تو سنجاق سینه مادری👼🏻🧿دلبرکوچولوی مادر...آیتای ماهم🌙پرنسس زندگی مامان و بابایی🌸😻...AYTA__loading...!👼🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستای اجتماعی اینطوری به نظرم بد نیس دیدت باز میشه تفکر اونا رو هم میفهمی در مورد چیزای مختلف به ...

آره دقیقا ولی خب این یکی فکرش فقط یه جاست همش میگم دوستی ما خلاصه نمیشه تو این چیزا میگه چون دوستت دارم ازت میخام  

تو این زمونه دوست خوب پیدا نمیشه خودت باید دوست خودت باشی با هیچکسم نباید درد دل کنی اخرش پشیمون م ...

حرفتو باید با طلا نوشت

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
من دیگه فهمیدم باید دردامو تو دلم نگه دارم هیشکی محرم نیس حتی مادر ادم تو دعوا بروت میاره

مادر آدم شاید توی دلش چیزی نباشه و قطعا نیس و صلاح بچشو میخواد ولی خب آره وقتی میشنوی دلت میگیره

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
بخاطر دخترام شوهرمو بخشیدم

امیدوارم پشیمون نشی

امیدوارم دخترات توی بزرگی قدر این فداکاریتو بدونن

ولی من سر ی سری قضایایی فهمیدم اولویت اول از همه خودمم

اصرار نکن دوستت نمیشم خیلیا تو صفن

😄😄😄عاقااااا تولوخداااااا

گنا دالمااااااا😭😭😭

افتخار بده لهنتی😁

استارتر ببخشید تو تاپیکت حرف بی ربط نوشتم ❤️

این چ حرفیه عزیزم

تاپیک خودته 

البته اینجا یه خوب و مهربونشو دارم @eshqbpayanm    

فداتشم عزيزم از خوبي و مهربوني خودته🥰😘

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/