فارماسیست مدیر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 عنوان ی دوست خوب میخوام😕 | مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 133 پست دلم لک زده برای داشتن ی دوست بامعرفت ک بشه راحت باهاش حرف بزنیشما ازین دوستا دارین؟ بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁 1398/07/12 | 12:38 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 آره عزیز ترین دوستم ای وااااایچی بهت گذشت😔 بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
مامان_آرکان عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 411 ای جووووونم از طرف خاله ارغوانش لپشو ببوس فداتشم جونم❤️😍چشم من یک مادرم!💕مرد کوچکم...آرکانم❤️تو سنجاق سینه مادری👼🏻🧿دلبرکوچولوی مادر...آیتای ماهم🌙پرنسس زندگی مامان و بابایی🌸😻...AYTA__loading...!👼🏻
faeze7592 عضویت: 1398/06/29 تعداد پست: 168 دوستای اجتماعی اینطوری به نظرم بد نیس دیدت باز میشه تفکر اونا رو هم میفهمی در مورد چیزای مختلف به ... آره دقیقا ولی خب این یکی فکرش فقط یه جاست همش میگم دوستی ما خلاصه نمیشه تو این چیزا میگه چون دوستت دارم ازت میخام
dokhtarpaeeiz عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 12143 منم کلی آدم دور و برم هست تا وقتی شادی و براشون خرج میکنی هستن ولی موقع غم هات شاید نباشن البته ی ... عزیزم ما آبادانیا
khanom_hamsaramam عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 6364 من به همسرمم نمیتونم همه حرفامو بزنم کلا به هیچ کس خیلی چیزا رو پیش خودم نگه داشتم ای جان توداری😉ولی من الان دوستتـــــ🙌 همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 تو این زمونه دوست خوب پیدا نمیشه خودت باید دوست خودت باشی با هیچکسم نباید درد دل کنی اخرش پشیمون م ... حرفتو باید با طلا نوشت بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 من دیگه فهمیدم باید دردامو تو دلم نگه دارم هیشکی محرم نیس حتی مادر ادم تو دعوا بروت میاره مادر آدم شاید توی دلش چیزی نباشه و قطعا نیس و صلاح بچشو میخواد ولی خب آره وقتی میشنوی دلت میگیره بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
44royaaa عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 3025 حرفتو باید با طلا نوشت واقعا با گوشت و استخونم تجربه کردم ینی گیرت بیارم،هی ببوسمت،هی ببوسمت
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 بخاطر دخترام شوهرمو بخشیدم امیدوارم پشیمون نشیامیدوارم دخترات توی بزرگی قدر این فداکاریتو بدوننولی من سر ی سری قضایایی فهمیدم اولویت اول از همه خودمم بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 منم یه دوست مثل اینی که تو گفتی میخوام باهم حرف بزنه درد دل کنیم اخی😔 بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 اصرار نکن دوستت نمیشم خیلیا تو صفن 😄😄😄عاقااااا تولوخدااااااگنا دالمااااااا😭😭😭افتخار بده لهنتی😁 بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 نه منظورم کدوم شهر زندگی میکنی جدن ؟ تهران دانشجو امالبته مهمانم فعلا بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 استارتر ببخشید تو تاپیکت حرف بی ربط نوشتم ❤️ این چ حرفیه عزیزمتاپیک خودته بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32481 البته اینجا یه خوب و مهربونشو دارم @eshqbpayanm فداتشم عزيزم از خوبي و مهربوني خودته🥰😘 بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
mahdokhte عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 3037 تهران دانشجو ام البته مهمانم فعلا خواستم ببینم تو شهر ما نیستی 😕