2777
2789
من. نه والا من که میرم که همه کارهام و خودش انجام میده. فقط فشار خون و صدای قلب بچه رو دستیارش چک می ...

عزیزم شما زیر نظر ایشون باردار شدید؟طبیعی باردار شدی؟

آخه دارو که دستیارش می نویسه.پاپ اسمیرم دستیارش انجام داد برام الان دوماهه خونریزی دارم.زنگ میزنم منشیش میگه تو وات پیام بده.پیام میدم جواب نمیده

قراره آی وی اف شم کلیم هزینشه.نمیدونم این دکتره خوبه یا مث بقیه فقط پولکیه.وبی مسئولیته.😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما زیر نظر ایشون باردار شدید؟طبیعی باردار شدی؟ آخه دارو که دستیارش می نویسه.پاپ اسمیرم دستیا ...

نه عزیز من طبیعی باردار شدم. ولی از دکتر های خیلی خوبی هست برای آی وی اف. الان من که میرم مطبش از ۱۰۰ درصد خانما ۹۰ درصدشون ازش نتیجه گرفتن. به خیلی ها هم همون اول میگه که نمیشه. به نظرم وقتی میری توی اتاقش تمام سوالات رو مستقیم از خودش بپرس. به خانمای باردار که خیلی اهمیت میده خود دکتر

ایشالا خیلی زود نتیجه بگیرین. نمیدونم مشکلتون چیه ولی همسرم خرنوب خورد ۳ ماه. خودمم عرق فراسیون و رازیانه یک دوره هم پیاز درمانی کردم باردار شدم. من همسرم اسپرماش وحشتناک ضعیف بود خودمم تنبلی داشتم

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
انتظار خیلی سخته من که هر هفته زنگ میزنم مطب فعلا خبری نیس

الان که اعلام کردن همه مراکز از اول خرداد باز کنن.خسته شدیم خداکنه بازشه .تهران تمام مراکزش انتقال پانکچر انجام میدن ولی شیراز نه 

خدایا  هر ثانیه هزاران بار شکرت