2777
2789
عنوان

پیام دیدم تو گوشی شوهرم ترو خدا بیاین فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 11436 بازدید | 85 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برا چی هی میری سر کوشیش خب یکم بهش فرصت بده خودش به این نتیجه برسه با حرف اون دوستمون ک کفت ب ...

نه نمیشه الان کل ذهنم علامت سواله.

قراری گذاشته بودیم اخه. چند ساعت دیگه میخوام برم شهرستان که شوهرم بهونه کارشو اورد و گفت بعد از ظهر میام. دلم میخواد الان بدونم همه چی رو. و دوست ندارم خونه رو ترک کنم تو این وضع

کسی که چت میکنه شک نکن دیدن هم میره وهزارکاردیگم میکنه خودتو بااین جمله درحد چت گول نزن

ترو خدا اینارو الان نگین بهم. حالم به قدر کافی بد هست. 

خودم میدونم همه ی اینارو الان دارم با خودم رو یک درصد کار میکنم. میگم شاید اشتباه کرده باشم. 

به مشاور نیاز دارین به نظرم

ازش بخواه با هم برین بگو میخای راهکار بگیری برا اینکه بتونی بهش اعتماد کامل داشته باشی ولی با مشاورت هماهنگ کن قبلش بدونه اوضاع از چه قراره تا اونو درمان کنه چون به نظرم این یه مریضیه که ول بشه خدای نکرده پیشرفت میکنه

🙏برا حل مشکلات همه بیزحمت یه صلوات🙏

عزیزم وقتی قرار نیست هیچوقت خونه تو ترک کنی و هیچ وقتم تصمیم به جدایی نداری و عادت کردی پس دیگه بهش فکر نکن و سرک نکش.وقتی شما خودتو با این حرف که در حد چته توجیه میکنی یعنی بهش حق میدی پس گله نکن.خیانت خیانت چه با نگاه چه با رابطه.