2777
2789

اره ب جوجم😐 خیلی گریه کردم😐😐😐😐😐😐 کلا متاسفانه ادم وابسته ای هستم.خرگوشمم گربه برد😓

پَرهایم به رعشه می افتند زمانی که تاپیک میزنین مینویسین هستین بگم‌؟؟؟ این جمله قابلیت قتل و کشتار جمعی داره😤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخیییی 😕 ما آکواریوم داریم، هر وقت یکی از ماهی‌ها می‌میره گریه می‌کنم 😢

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

من گربه داشتم یک مدت مریض شد دکنر میبردیم...یک روز صبح داشتم چایی میخوردم  صدای جیغ مثل جیغ بچه شنیدم دویدم تو اتاق مرده بود😭

یکی دیگه از دوستام هم گربه اش یهوویی افتاد مرد خودش میگفت بغلش کردم تو خیابون میدویدم تا برسم کلینک من تقریبا فراموش کردم اما دوستم نه

من ب دوتا گربه هام شهرداری سم ریخت جلو چشمم جون کندن همین الان گریم گرفت....الاهی بمیرم براشون م ...

😭😭😭

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
من ب دوتا گربه هام شهرداری سم ریخت جلو چشمم جون کندن همین الان گریم گرفت....الاهی بمیرم براشون م ...

دقیقا منم همین حالو دارم .انقد گریه کردم دارم میمیرم 😭😭😭

خاکش کردی ؟

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
من گربه داشتم یک مدت مریض شد دکنر میبردیم...یک روز صبح داشتم چایی میخوردم  صدای جیغ مثل جیغ بچه ...

چه غمناک 😭