بابا من امروز رفتم عکس رنگی چ خبرررررتوووووونه اخه با روحیه ای ک اینجا گرفتم فکر کردم میرم قتلگاه بابا چیزی نبود که اینهمه کولی بازی دراوردید درد نداشت بخدااااا😐😐😂😂😂
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران برتو نخواهند نوشت😊
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خداروشکر که درد نداشتی . ولی بعضیا لولشون بسته است واسه همین خیلی دردشون میاد .کولی نیستن ...
❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤ من میتونم
نه که درد نداشششششتت باشم داشتم ولی مث درد پریود بود تزریق اخر ی کوچولو درد شدید چند ثانیه داشت ولی در کل قابل تحمل بود من ی مفنامیک خوردم قبل رفتن ی شیاف دیکلوفناکم گذاشتم بعدش کمی خونریزی داشتم ک الان قطع شده
منم لوله هام بسته بود وقتی بازش کردن خیلی درد داشت ولی قابل تحمله ولی کلا من در مقابل درد خیلی صبورم موقع زایمانمم فقط اشمک میریزم نمیتونم جیغ وداد کنم موقع درد اما این عکس رنگی اگه لوله بسته باشه خیلی درد داره لوله هات باز بودن عزیزم من همون ماه بعد عکس باردارشدم
منم لوله هام بسته بود وقتی بازش کردن خیلی درد داشت ولی قابل تحمله ولی کلا من در مقابل درد خیلی صبورم ...
عربزم من فقط تزریق اخر دردم خیلییییی بود اما شاید بقول شما چوناستانه تحمل دردم خیلی بالاست اونقدر اذیت نشدم بستگی داره تخملت چقدر باشه من با روحیه خراب رفتم خیلی اذیت شدم ازین بابت