خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
😂😂😂 اخه من یادم میره صداشون کنم بعد میان میگن ما رو صدا نکردی اينطوری ببینند بیاند
خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم چرا حس میکنم تو اون تاپیک که بچه ها مشکلاتشونو میگن یکی خودکار دستشه تند تند مینویسه تا بعدا ...
مشکلاتشون نمیگن ابجی فقط میگن حاحت دارند و بعدم خودشون میگت چه دعدیی میخونند ولی بدینی ها تو تاپیک من جرات اینکارو کی داره هااا😂😂 از نفرینم نمیترسه عایا
انکشالله گلم بیا تاپیکم لازم نیست بگی همه چیو همین الاماس دعا کافیه و هدیه ای که میدی به بچه های تاپیک