2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وکس چطوری میزنین.دردناک نیس؟

درد داره اما یه لحظس و زود تموم میشه خیلی راحت میشی وکس یه نوع موم هستش اما چسباندگیش بیشتره من میرم مرکز تخصصی اپلاسیون واسم میزنن 

خدایا همیشه باش💫😍

کسایی که نمیتونن موم بکشن میتونن پودر جوش شیرین رو با اب قاطی کنن مثل خمیر بشه به زیر بغلشون بزنن تاثیرش زود میبینن تو دو بار زدن همیطور بیکینی اگه تیره شده میتونین اطرافش بزنین تیرگی اون نقطه کمتر میشه

خدایا همیشه باش💫😍
ژیلت میکشی؟ من تیره بود وکس زدم سفید شد

چطوری وکس میزنیییی😨مارکش چیه😕من یه بار زدم بدتر خونمرده شد 😐اصلا پوستم حساسه داشت کنده میشد😑

میگن باعث سرطان میشه که چون غده ها رو فعال میکنه...

چطوری وکس میزنیییی😨مارکش چیه😕من یه بار زدم بدتر خونمرده شد 😐اصلا پوستم حساسه داشت کنده میشد😑 می ...

عزیزم پوست و بدن ادما با هم فرق میکنه من خون مرده نشد ولی منم شنیدم باعث سرطانه اما تو افراد مختلفه مثلا یکی مستعده بدنش یکی نه

خدایا همیشه باش💫😍
میگن مصرف زینک خوبه  هم روشن میکنه هم بو عرق نمیگیری

بهتر از هرچیزی اینه که از مواد طبیعی و گیاهی استفاده کنیم البته نظرشخصی بنده اینه . ولی  نوره زرنیخ دار بخرین واسه-روشن شدن زیربغل و ... به سایت رویای سلامت سر بزنید خیلی محصولای خوب و باکیفیتی دارن