2777
2789
عنوان

سوتی 🤭😂😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 30 پست
😂😂😂😂😂😂 غیر ممکنه نگن ..ملت ما عجیب میخندن به این موضوع

اره والا

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یبار همین مامانم سوار آژانس میشه به مقصد که میرسه از قضا تمام کلمات یادش میره با داد داد که میگم دااااادا میگه صدق الله علی العظیم صدق الله علی العظیم و دست تکون میده گفت آقاهه که متوجه شده زده زیر خنده گفت اومدم تو خونه بعد از چند دقیقه نگاه کردم دیدم هم نجاست هی داره میخنده

تیکر رسیدن به آرزومه 😍😢😔میشه برای رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستین محتاج دعای شما و کمک امام رضام😍❤️😊ممنونم ازتون مهربونا💞🤗تیکر هدفمم هست😉گروه قرمز😬😳😟وزن اولیه 90 با قد 175😢😭😭وزن الان 86😔😔 وزن ایدآل 60😍😍 با یک اراده نیرومند، شرایط دیگر اهمیت چندانی ندارد ☹️من میتونم چون یه دختر کــــــوردم 😍😍پرچم کوردا بالاس.. به امید خدا هم واسه هدفم هم درست شدن زندگی منو همسرم... ایشالله که غصه تو زندگی هیچ کسی راه پیدا نکنه و هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نمونه و هیچ پدری شرمنده ی زنو بچش نشه و هیچ جوونی محتاج دیگران نباشه واسه همه ی اینا یه صلوات دیگه هم بفرستین شما که زحمت کشیدین تا پایین اومدین و در آخر دوتا صلوات واسه سلامتی امام زمانمون بفرستیم هرچند گوشه ایی از بی انصافی ما بنده هارو نمیگیره ولی باز خودش کلی هست ❤️ اینم بگم هنوز مدرسه میرم 😬 ازدواجم کردم ☺️و عاشق شوهرمم😍😘 ای بلای تو به جانم که تو جانی و جهانی😘👑
من اپاندیسم یهو درد گرفت بردنم بیمارستان همونجا دکتره گفت سررریع ببرینش بالا واسه عمل 😐😐😐😐 حالا ...

😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 خیلی بده دوست منم اینجوری بهش اومده بود 

تیکر رسیدن به آرزومه 😍😢😔میشه برای رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستین محتاج دعای شما و کمک امام رضام😍❤️😊ممنونم ازتون مهربونا💞🤗تیکر هدفمم هست😉گروه قرمز😬😳😟وزن اولیه 90 با قد 175😢😭😭وزن الان 86😔😔 وزن ایدآل 60😍😍 با یک اراده نیرومند، شرایط دیگر اهمیت چندانی ندارد ☹️من میتونم چون یه دختر کــــــوردم 😍😍پرچم کوردا بالاس.. به امید خدا هم واسه هدفم هم درست شدن زندگی منو همسرم... ایشالله که غصه تو زندگی هیچ کسی راه پیدا نکنه و هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نمونه و هیچ پدری شرمنده ی زنو بچش نشه و هیچ جوونی محتاج دیگران نباشه واسه همه ی اینا یه صلوات دیگه هم بفرستین شما که زحمت کشیدین تا پایین اومدین و در آخر دوتا صلوات واسه سلامتی امام زمانمون بفرستیم هرچند گوشه ایی از بی انصافی ما بنده هارو نمیگیره ولی باز خودش کلی هست ❤️ اینم بگم هنوز مدرسه میرم 😬 ازدواجم کردم ☺️و عاشق شوهرمم😍😘 ای بلای تو به جانم که تو جانی و جهانی😘👑

یه بار پدرشوهرم سرزده اومد خونمون تو یه ساختمونیم بعد من شلوار پام نبود زودی رفتم از کمد یه شلوار پام کردم نشستم دُرس رو به روی پدرشوهرم بعد اون چند بار خودبه خود خندید منو شوهرم گفتیم چیزی شده گف نه. بعداینکه رفت متوجه شدم خشتک شلوارم به طور فاجعه انگیزی پاره هست.واااای مردم دیگه خیلی زیادپاره بود نمیدونم چرا اون شلوار رو نگه داشته بودم تو کمد خاک توسرم کاش فراموش کنه😥😥

😍
چیشد؟

چی چیشد هیچی همش داد میزد صدق الله علی العظیم که اقاعه وایسه یادش رفته بود چی باید بگه 

پسر خواهرم خواهرش موقع تعویص پوشک دیده دادو بیداد بابا بیا شیطونک ابجی خراب شده رفته.

😂😂😂😂😂

دختر خواهر شوهرم چیز پسر منو دیده بود رفته به مامانش گفته مامان مامان آرین دم در اورده 😂😂😂😂

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

ماعید رفته بودیم ی شهر دیگه خونه عموم اینا منو زن عموم و پسر عموم رفتیم فروشگاه وسایل بگیریم ی عالمه وسایل جم کردیم بعد موقع تحویل وسایل پسر عموم رفت دسشویی بیاد منو زن عموم وسایلارو جمع و جور کردیم بعد اخراش پسر عموم رسید گفت چرا اینجور نامنظم گداشتین تو کسیه هاو اینا بعد ما وسایلارو بردیم بیرون دم ماشین داشتیم میذاشتیم صندوق عقب ماشین پسر عموم گفت ببین چطوری چیدین جا نمیشه منم برگشتم گفتم من داشتم به ون مرده میدادم زن عمو داشت میزاشت تو کیسه وااای مردم اب شدم 

من😨😨

پسر عموم 😳🤣

زن عموم 🤣🤣🤣

سکوت در مقابل بعضی حرف ها چه زیباست وقتی قرار است پاسخش را خدا بدهد🥀 
من اپاندیسم یهو درد گرفت بردنم بیمارستان همونجا دکتره گفت سررریع ببرینش بالا واسه عمل 😐😐😐😐 حالا ...

منم تصادف کردم  پام شکسته بود دکتر گفت باید عمل کنی . مامانم تو بیمارستان دنبال کرم موبر  بود برای من .رفتم نشستم تو  دستشویی بیمارستان سه  تا کرم موبر استفاده کردیم . 😁استرس عمل یه طرف استرس   پ شم ها   یه طرف 😐  

دخترم همه وجودم 💖💕💜