2777
2789
عنوان

قرص مخمر ابجو

3694 بازدید | 21 پست

کسی با قرص مخمر ابجو چاق شده چقد طول کشیده ...تا نتیجه بده...و قیمتش چقده

تو بارداری ضرر ندارع

خنده ی تلخِ من از گریه غم انگیز تراست😔میشه ی صلوات برای ارامشم بفرستین.

من ۲۶ تومن گرفتم چند روز پیش

دکتر برای پوست بهم داده

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگفت رو چاقی هم تاثیر داره یا نه

روش نوشته اشتها آور

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
پوستت چ مشکلی داشت ک اینو تجویز کرد؟

برای ریزش مو

البته این درمان اصلیش نبود همینجوری نوشت چون برای پوستم خوبه ویتامین E و اینا داره

واقعا چند تا میخوردید رو اشتها تاثیر نداره ینی؟

روزی یه دونه روش نوشته بود صبحها،والا آنچنان فرقی برام نداشت ولی رشد موهامو زیاد کرد

زِندِگی میچَرخِه عینِ تاس،اِمروز حُکم میکُنی فَردا اِلتِماس✌️
عزیزم رو اشتهات  تاثیر گزاشته ؟

تا الان ازش استفاده نکردم از شنبه میخورم ولی حتما باید تاثیر داشته باشه

آها مرسی جواب دادی💐

خواهش میکنم 💙

برای ریزش مو البته این درمان اصلیش نبود همینجوری نوشت چون برای پوستم خوبه ویتامین E و اینا داره

منم ریزش مو دارم  هیچی نمیتونم بخورم بالا میارم از دارو خونه میتونم بگیرم ...روزی چندتا قبل غذا یا بعد غذا

خنده ی تلخِ من از گریه غم انگیز تراست😔میشه ی صلوات برای ارامشم بفرستین.
منم ریزش مو دارم  هیچی نمیتونم بخورم بالا میارم از دارو خونه میتونم بگیرم ...روزی چندتا قبل غذا ...

عزیزم من هنوز دکتر بهم نگفته چجوری بخورم شنبه داروهامو نشون دکتر میدم

اما داروساز روش نوشته روزی یدونه بعد از صبحانه