2777
2789

آخه دیگه چیکارکنم هرچی شربت بش میدم بالامیاره برا همینم خوب نمیشه حالا رفتم دکتربراش ی شربت جدید گرفتم اینم بالااورد خیلی سرفه هاش شدیده اگه شربت نخوره خوب نمیشه چیکارکنم 

بچه هام نفس هامـــ♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با آب رقیق کن یا خارجیشو بگیر .چند وقتشه

این دفعه سومه میبرم دکتر فایده نداره خوب نمیشه سرفه شدید اسپری رو ب زور براش میزنم شربتم نمیخوره

بچه هام نفس هامـــ♥

آزیترومایسین خارجی ..زیتروماکس

بهش بده هم سبکه هم خوش طعم.زود خوب میشه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
دوتا تاحالاعوض کردم اصلا نمیخوره خیلی خوش بو و مزه موز میدن

این خارجیه فرق داره با هر نوعی موادش‌‌‌...۵۰قیمتشه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
قاطی اب میوه کن البته حجم اب میوه رو کم کن که همش رو بخوره بعد با بازی بده بخوره. تا این ناز نازیها ...

بخدا تو ۲۵ سالگی انگار پیر شدم بس ک حرص بچه رو میخورم ..هی تندتند مریض میشه دیوونم کرده

بچه هام نفس هامـــ♥