2777
2789
عنوان

این النگو چطوره؟+عکس در پست اول

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 38 پست

قشنگه

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم دخترانه تر انتخاب کن یکم مامانه عزیزم 

دوخی عکس النگوتا بزار 😊😊😊 

اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم‌😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭
دوخی عکس النگوتا بزار 😊😊😊 

من النگو هام خیلی سال دستم نکردم😂😂😂النگو دوست ندارم😂😂

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
من النگو هام خیلی سال دستم نکردم😂😂😂النگو دوست ندارم😂😂

منم دست نمیکنم..ولی ازوقتی اومدم توسایت وسوسه شدم عوض کنم مدل جدیدبخرم

اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم‌😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭
منم دست نمیکنم..ولی ازوقتی اومدم توسایت وسوسه شدم عوض کنم مدل جدیدبخرم

من یکم حس پیر شدن النگو بهم میده 😂😂😂البته کلا طلا دوست ندارم 😐فقط مهمونی به مهمونی استفاده میکنم 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
من یکم حس پیر شدن النگو بهم میده 😂😂😂البته کلا طلا دوست ندارم 😐فقط مهمونی به مهمونی استفاده میکنم ...

😘😘😘😘♥️♥️♥️منم فقط دستبندو ساعت و دوتا انگشتر