2777
2789
عنوان

افت ضربان قلب نی نیم و از دست دادنش 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5845 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم ،الان ۴ روز میشه از دیروز همینجوری داره شیرم میره بهم قرص داده خشک بشه ولی نمیشه الهی بم ...

الهی عزیزم 😔😔😔

غصه نخور شاید حکمتی داشت

ان شاالله بارداری بعدیت سالم به دنیا بیاریش😍❤

وجــودت تَسڪینی‌ست بَراے قَلبِ پر آشُوبَم..♡
مرسی عزیزم ،الان ۴ روز میشه از دیروز همینجوری داره شیرم میره بهم قرص داده خشک بشه ولی نمیشه الهی بم ...

اخ خدا انشالله بهت ببخشه 

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫

بمیرم .داغ دلم تازه شد اشکام بند نمیشه.منم یه هفته سینه هام پرشیر بود .یواش یواش میره خودش

خدایا شکرت🖤

عزیزم خدا بهت صبر بده روزای سختی در پیش داری منم دقیقا ۵ماه پیش پسرمو ۲۴ هفته از دست دادم اینماه میخوام اقدام کنم دلت شکسته برام دعا کن پسرمو بهم برگردونه

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
واااای خدا من الان ۳۰ هفتم  همین یه ساعت دیگه هم ان اس تی دارم نکنه به منم اینجور بگه؟ خود ...

کجا میرید ان اس تی چرا من نمیدونم این چیه 

حرکات نینیت چطوره؟برا من سه روزه کم شده میگن جاش تنگ شده ،برا تو چطوره؟

من کوردم هیوایه تم آزادیه ✌🏼
عزیزم خدا بهت صبر بده  وای منم هفته ی ۳۰م سه روزه حرکات نینیم خیلی کم شده  کجا رفتی واسه ...

منم ۳۰ هفته و ۱روز هستم

همین یه ساعت دیگه هم باید برم

میرم زایشگا

خدا حال همه رو خوب کنه..