2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

174 بازدید | 17 پست

هفته هفت بارداری ام ، هنوز دکتر نرفتم اصلا

الان دیدم لکه بینی دارم ، چیکار کنم ؟ باید برم بیمارستان ؟

خیلی خطرناکه ؟

زیاد نیست مثل خونریزی ، کمه ، نقطه نقطه

لطفا جواب بدین

باید بری پرونده بسازی ماه به ماه چک بشی

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین یه امپول پروژسترون بزن بعد با دکترت تماس بگیر نمیخواد بری خودتو بندازی زیر دست پرستارا.. منم خونریزی کم داشتم امپول پروژسترون زدم بعدم شیاف پروژسترون ۲۰۰ گذاشتم

یکشنبه نوبت دارم

الان که لکه بینی داری برو دکتر شیاف یا امپول میده

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
ضرر نداره سرخود استفاده کنم ؟

ن فکر نمیکنم ضرری داشته باشه من خودم این کارو کردم دکترم گفت بهترین کارو کردی.. اگ هم شکداری با یه دکتر مشورت کن ولی تا یکشنبه خیلی دیره جدی بگیرش.. امروز برو دکتر

عزیزم کارای سنگین نکن از داروخونه شیاف پروژسترون 400بگیر شبی یدومه مقعدی استفاده کن اگه دیدی لکه بینی بیشتر شد بهتره بری دکتر 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
شیافا ک مقعدی نیستن واژینالن

روشون نوشته واژینال ولی بیشتر دکتر میگن مقعدی استفاده بشه بهتره مخصوصا وقتی لک بینی داری

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......