2777
2789
منم فقط با این قرص آروم میشم وگرنه هرچی زعفران و دارچین و نبات داغ میخورم هیچ تاثیری نداره بعدش  ...

منم اولا فقط ژلوفن ارومم میکرد.جاریم گفت این خیییلی بهتره..ژلوفن برا کلیه ضرر داره و سمه

همیشه تو زندگیم نگران چیزهایی بودم که ۹۹% اتفاق نیوفتادن  

سلام، تخم شوید دم کن بخور،یا آویشن،اگر خونریزیت زیاد بشه اشکال نداره زودتر تمام میشه،یا اینکه یه چیزی ببند به کمر و دلت تا گرم باشه،خصوصا زیر دلت،اگر کسی پیشته بگو برات شکمتا اتو بکشه،یه چیزی بنداز رو شکمت که نسوزونه فقط گرم کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش عزیز دلم😍😘اره عزیزم اونم دوقلو😍۳ ماه عزیزم

واااای خدانگشهون داره برات انشالله بسلامتی بیان بغلت .منم این ماه دوم اقدامم بود ک دوهفته ام پریم افتاد جلو 😢

خدایا مراقب نینیم باش 😘😙
واااای خدانگشهون داره برات انشالله بسلامتی بیان بغلت .منم این ماه دوم اقدامم بود ک دوهفته ام پریم اف ...

فدات شم عزیزم😍عزیز دلم صبور باش منم توی ماه اول اقدامم یه بی بی زدم منفی بود خیلی خورد توی روحیم اما بعد ۳ ماه توی اقدام یدونه نینیم نه دو تا نینی خدا بهم داد😍

هی اقای شوهر🤪😂حواست هست دنیامی؟❤
فدات شم عزیزم😍عزیز دلم صبور باش منم توی ماه اول اقدامم یه بی بی زدم منفی بود خیلی خورد توی روحیم ام ...

اره واقعا منم همینطورشدم گفتم شاید چون کمبود وزن دارم نشم باردار😢حالا پریم تموم بشه یک چکاب میرم

خدایا مراقب نینیم باش 😘😙
اره واقعا منم همینطورشدم گفتم شاید چون کمبود وزن دارم نشم باردار😢حالا پریم تموم بشه یک چکاب میرم

عزیز دلم فکر نکنم ربط داشته باشه چون منم ۴۸ کیلو بودم قبل بارداریم البته قدمم ۱۵۸ و ۱۵ سالمه اما حتما چکاپ برو اما عزیز اصلا امیدت و از دست نده منم ماه اول اقدام دیدم بی بی منفیه خیلی خورد توی روحیم اما بازم دو ماه دیگه صبر کردم خدا برای صبرم بهم یه نینیم نه دو تا داد😍

هی اقای شوهر🤪😂حواست هست دنیامی؟❤