2777
2789
عنوان

😔خدایا تا کی...

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 50 پست
بازم صبر کن انشالله ک مثبته

انتظار کشیدن خیلی سخته

این دفعه که مشهد رفتم اونقدر زار زدم که هر کسی از کنارم رد میشد میگفت دلت شکسته برای ما هم دعا کن. به امام رضا با صدای بلند گفتم بنده های خدا خوب بلدن دست رد به سینه ادم بزنه تو امام رضایی بلد نیستی این کارو بکنی 😔😭تو واست نشدی وجود نداره که نداره که نداره

The greatest pleasure of life is love😍😍
دیگه رفتم تو 9 ماه 

اشکال نداره نترس خواهر شوهر من ی صال اقدام بود بعدش یهو حامله شد

اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخورد      کاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم  دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم.  مرسی اه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا شماهایی که باردار نمیشین زود درمان  نمیکنین  مثلا چند سال تو اقدامین   منکه طاقت ندارم   ۶ ماه از اقدام بگذره  نشم  میرم  iui

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
انتظار کشیدن خیلی سخته این دفعه که مشهد رفتم اونقدر زار زدم که هر کسی از کنارم رد میشد میگفت دلت شک ...

عزیزم اره درکت میکنم و انشالله زودی مامان میشی چن وقته اقدامی

وای خدا جون مرسی ک تو ۲۸مهر جواب آزم مثبت شد و کنجدمو گذاشتی تو دلم خدایا ب همه منتظرا از این فندقا هم بده و نی نی منم سالم بیاد تو بغلم🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍اگ دوس داشتی دوست عزیز واسه کنجد منو بقیه کنجد کوچولوها ک سلامت بیان بغل مامانیا یه صلوات میفرستی
چرا شماهایی که باردار نمیشین زود درمان  نمیکنین  مثلا چند سال تو اقدامین   منکه طاقت ...

هنوز بخ در بسته نخوردی که اینجور حرف میزنی دوست من 

هنوز بخ در بسته نخوردی که اینجور حرف میزنی دوست من 

سه ماهه  اقدامم   نشدم  از بابت خودمم  خیالم راحته شوهره   میترسم یه مشکلی داشته باشه

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
ذخیرت پایینه چرا بره ای وی اف و میکرو اقدام نکردی

رفتم البرزی بهم خیلی دور وقت داد گفتن رستمی خیلی بهتره اونم نوبتاش دیر به دیر هست  😔منشیاشونم که کلا انگار با ادم سر جنگ دارن 

سه ماهه  اقدامم   نشدم  از بابت خودمم  خیالم راحته شوهره   میتر ...

امیدوارم هر چه زودتر اونی که از ته قلبت میخوایی برات مقدر بشه

9 ماهی میشه 

اگه که ذخیره تخمدانتو درست گفته باشی برو یه جای معتبر تحت نظر باش.نه دکترای الکی که فقط به فکر پولن.دکتر من بعد از دوسال دارو تحریک تخمک گذاری تازه بره شوهرم آزمایش نوشت فهمیدیم اصلا تو این مدت که من تخمک گذاری خوبی داشتم شوهرم ضعیف بوده.دارم خواهرانه بهت میگم وقتت رو تلف نکن.من خودم ۷ساله اقدام کردم