2777
2789
عنوان

روز اول پریود چی بخورم؟

32809 بازدید | 25 پست

سلام 

من امروز روز اول پریودمه. چی بخورم به نظرتون؟ اخه این ماه میخوام  برم اقدام  

برای باردار شدن سوالی داشتین اگه بتونم کمکتون میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یه گروه واسه بارداری هستم. میگه از روز اول تا آخر پریودی تون یه جوشانده مخصوصه بخورین. اگر خواستی بگو برات بنویسم ترکیبشو. کاچی هم که حتما خوبه بخور. سعی کن چیزای کارخونه ای کلا نخوری. فست فود و پفک و چیپس و اینجور چیزام کلا تعطیل. ان شاءالله خدا شادت کنه.

خوشبحالت که دفعه اولته من 3ساله دارم تلاش میکنم

فقط اینکه استرس نداشته باش برای بارداری، این‌مهمترین رمز هست، اصلا فکر کن اهمیتی نداره که باردار بشی یا نه، بدترین عامل برای باروری همین استرس هست، هر چی بیخیالتر باشی، راحتتر حامله میشی

... و من به تو ایمان دارم...
عزیز برا منم دستورشو میگی؟ من ماه دوم اقدامم

آره عزیزدلم، چرا نمیگم. ان شاءالله خدا خودش اگر خیره دوره ی انتظارتونو کوتاه کنه. ببین چند تا چیزو بهت میگ، از هر کدوم کمی بریز تو فوریت و بذار به جوش بیاد، بعدش زیرشو کم کن تا بجوشه. هر روز بخور. نعنا و پونه کوهی، آویشن و چوب دارچین، عناب و بابونه و سیاهدونه، نبات، برگ کاسنی. خیییییلی خوبه ان شاءالله. منم دعا کن عزیزم. یه سقط داشتم. بعدش حدود دو سال و نیمه که منتظرم. ای یو آی و دو تا ای وی اف ناموفق هم داشتم. التماس دعا عزیزدلم